Avainlippu-merkki kertoo suomalaisesta palvelusta

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Repo Extremelle Suomalaista palvelua Avainlippu-merkin. Merkki on tunnustus Suomessa tuotetusta ja työllistävästä palvelusta!

Avainlippu-merkin ansiosta pystymme viestimään verkkokauppapalvelumme kotimaisuudesta sekä yrityksemme kotimaisesta omistuksesta paremmin myös asiakkaillemme, ja olemme tästä tunnustuksesta erityisen iloisia ja ylpeitä.

Mikä on Avainlippu-merkki?

Avainlippumerkki voidaan myöntää joko Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotettavalle palvelulle. Suomalaista palvelua Avainlippu-merkin saadakseen yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus ja toimiva johto sekä pääkonttori Suomessa.

Avainlippu-merkki on kuluttajille luotettava tapa tunnistaa Suomessa tuotettu palvelu ja sen tunnistaakin nykyään noin 90% kaikista suomalaisista. Valitsemalla Avainlippu-merkillä varustetun palvelun voit varmistua siitä, että palvelu on tuotettu Suomessa ja sillä on työllistävä vaikutus kotimaassa.

Design from Finland

Lähes kaikille Repo Extremen tuotteille on myönnetty myös Design from Finland-merkit. Design from Finland-merkki kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti.

Tuotteemme, joille on myönnetty Design from Finland-merkki:

Repo Extreme metsästysvaatteet

• Alpha G1 metsästyspuku
Alpha G2 metsästyspuku
Karelia metsästyspuku
Naruska metsästyspuku
Tokka metsästyspuku
Halla Orange xFade metsästysliivi

Repo Extreme ulkoiluvaatteet

Nokko ulkoiluhousut
Nokko ulkoilutakki
Repo flanellipaita

Design from Finland merkki

Muut artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *