Uskomatonta nopeutta ja palvelua! Tuotteet reilussa vuorokaudessa mulla ? Housut hyvälaatuiset ja sopivat. Tätä firmaa voi kyllä suositella ♥️
TERESA TÖRMÄNEN 27/06/2021
Tosi nopea toimitus ja todella erinomainen asiakaspalvelu! Sähköposteihin vastataan äkkiä ja tänään yhteen vaihtoon/lisätilaukseen liittyen vielä soittivat heti sähköpostini jälkeen. Moni yritys saisi ottaa mallia miten asiakaspalvelun kuuluu toimia. Tuotteisiin ( Alpha ja Karelia) olen erittäin tyytyväinen, taskujen määrä ja sijoittelu onnistunut, vedenpitävyys ja hengittävyys erinomainen. Kokokin löytyi sopiva missä on mukava liikkua vaikka olen lyhyt, rintava ja peffaakin on. Polvien ja takapuolen mustat kohdat on vahvat mutta joustavat, liikkuminen näissä sujuu kivasti. Alphasta tilasin vielä toiset housut lisäksi koska nämä tulevat olemaan todella paljon käytössä ja olivat hyvässä tarjouksessa. Käytetty pakkasessa, vesisateessa, mönkkärillä ajaessa, jahdissa ja ties missä. En keksi moitittavaa. Ainoastaan lisäisin että Karelia takkiin parannusehdotuksena 2-suuntainen vetoketju olisi hyvä. Suosittelen lämpimästi näitä pukuja, jos yhden vaan ostat, niin osta Alpha.
GINA POHJANPELTO 25/11/2021
Äärimmäisen nopeaa palvelua ja vaihdot ym hoituu hienosti. Ostin ensin Karelia -puvun kurjan kelin kamppeeksi koiran kanssa touhuiluun ja todettuani tämän hyväksi, oli pakko ostaa vielä Alpha G1 mettälle. Karelia hiostavampi ja ilman teipattuja saumoja, mutta käy äärimmäisen hyvin tarkoitukseensa, etenkin kun ei liian sotaisana halua liikuskella ihmisten ilmoilla. Lisäksi se on päällä pirun mukava ja pitää lämpimänä ja kaatosadetta lukuunottamatta ihan hyvin kuivanakin. Alpha G1 taas vaikuttaa kertakaikkiaan täydelliseltä. Kevyt, hengittävä, pirun mukava päällä, pitää tosi hyvin kuivana ja pärjää kylmilläkin keleillä kerrospukeutumalla. Just sellainen puku, jonka haluaa päälleen, kun on tarve kadota kuusen perseeseen pidemmäksikin aikaa.
JOHANNES RANTALA 25/08/2021
I’ve tested a lot of different hunting suits, but the Alpha G1 is definitely a game changer when it comes to hunting suits. Excellent quality, top materials, practical pockets, great efficiency when moving, excellent in all weather conditions and it looks amazing… Alpa G1 is pure fire and an hunting suit you must have in your collection. @repoextreme keep up the great work!!! I could write a lot ?
Albin 23/05/2021