Naruska lumicamo on latvalinnustajan lumipuku banneri

Latvalinnustajan lumipuku – RIISTA 1/22

Repo Extreme Naruska lumicamo arctic xFade (

Kokeessa Repo Extreme Naruska -lumicamo – Metsästys ja kalastus 01/2021

Kokemuksia

Ostin mustat Nokko naisten ulkoiluhousut koko 38 Tosi hyvä ostos. Istuvat hyvin päällä ja ovat hyvän näköiset. Nyt koko asu Nokko keltainen takki johon myös olen tosi tyytyväinen. Suosittelen. (Nokko Black ulkoiluhousut naisille)
Hillevi L. 08/03/2023
Olen hankkinut kolmet Nokko-housut vuosien mittaan. Kaikki ovat edelleen käytössä. En ole mukavammin istuvia housuja päälleni pukenut. Muutenkin ne ovat erinomaiset ulkoiluhousut: lämpimät ja tuulenpitävät. Kevättalven pilkkireissullakin mainiot. Suosittelen lämpimästi. Matti Kettunen Eräkirjailija Joensuu (Nokko Black ulkoiluhousut miehille)
Matti Kettunen 21/04/2023
Kerrankin pitkälle naiselle 178 cm. Olen normaali vartaloinen ja otin koon 40 se on hyvä. Hyvät kesällä ja kylmempään aikaan mahtuu alle alushousut liikaa kiristämättä (Nokko Red ulkoiluhousut naisille)
Marita 05/04/2023
Tyylikkäät ja hyvin istuvat housut. Paljon hyviä ominaisuuksia ja hinta-laatusuhde kohdillaan. Täydelliset housut syksyyn, kevääseen ja leutoihin talvipäiviin. Kannattaa valita pienempi koko jos pohdit kahden koon välillä. Veden- ja tuulenpitävyys ⭐⭐⭐⭐⭐ Joustavuus⭐⭐⭐⭐⭐
Miia P. 03/03/2023
Aloitin metsästyksen edellisen vuoden elokuussa ja päätin ostaa repoextremen Karelia XFade puvun, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen! Olin katsellut kyseisiä pukuja jo ennen harrastuksen aloittamista ja Repoextremen puku ihan oikeasti vauhditti harrastuksen aloittamista, koska puvun päälle vetäminen oli todella kova juttu! Uusi harrastus on vienyt enemmän kuin mukaansa ja olen ajatellut seuraavaksi tutustua M05 kuosiseen pukuun, joka palvelisi eteläisen suomen muuttuvissa jahtikeleissä aivan varmasti täydellisesti! Laatuun, istuvuuteen ja luotettavuuteen olen ollut todellakin tyytyväinen! Kerrottakoot vielä, että sain jopa innostettua kaveripiiristä muitakin metsästäjiä tilaamaan Repon puvut! Keep up the good work!
Aleksi 26/02/2023
Muutamien muiden merkkien pukujen jälkeen ostin Repon, ja olen ollut erittäin tyytyväinen istuvuuteen, ja kaikkien tärkeiden metsästyspuvun ominaisuuksien toimivuuteen. Housujen ommel aukesi kerran, ja tässä asiassa palautus/korjaus toimi kaikin puolin hienosti! Olen hyvinkin varma, että jos joskus uuden puvun tarvitsee, on se Repo Extreme.
Sauli J 20/01/2023
Kerrankin reilu mitoitus, kannattaa todella valita pienempi koko, jos on kahden koon välillä, (en tehnyt niin). Veden-ja tuulenpitävyys camossa hyvät, strech paneeleista tuuli puraisee läpi takareisiin ja pakaroihin, toiminnallisuus menee edelle kuitenkin. Punttien kiristys ja koukku 👍🏽 vaikka mittaa punteissa lyhytkoipiselle liikaa, ei haittaa hyvillä säädöillä. Uuman kiristysremmien joustamatyomuus kuminauha jouston ollessa takana, miinuspuoli. Käyttöön kovaan tulevat ja kevät/syyskeleille mainio varuste. (Nokko Camo ulkoiluhousut naisille)
Heidi HH 16/01/2023
Pukuja testattu äärirajoilla kaikissa keleissä, eikä moitittavaa löydy. Takki sekä housut ovat hyvin miellyttävä tuntuiset ja hyvin istuvat . Kangaslaatu tekee puvusta liikkuessa äärettömän hiljaisen. Kangas myös vahvaa ja hyvin kulutusta kestävää. Taskut riittävän kokoisia ja niiden sijoitus huolella mietitty. Housujen lahkeensuun kiristimet toimivat ja helpot/nopeat käyttää . Vetoketjujen toiminta moitteetonta. Kääntö ominaisuus takissa toimiva, eivätkä ominaisuudet käännön myötä muutu. Vedenpitävyys huippuluokkaa, eikä pitkänkään sateessa vietetyn päivän jälkeen ole kastuttu. Puku on lämmin ja oikeanlaisella kerrospukeutumisella puvulla pärjää ympäri vuoden. Kaikenkaikkiaan huippuvalinta metsästykseen ja muuhunkin luonnossa liikkumiseen (Karelia Forest Green metsästyspuku)
TEAM KOLONRASSAAJAT 13/01/2023
Aivan ihana pipo ja kauniit värit. Pipo on laadukas ja erittäin lämmin. Tilasin heti pari pipoa. (Pahta merinopipo Repo X nahkamerkillä oranssi)
Sirpa 09/11/2022
Moikka! Ajattelin laittaa vielä viestiä ja kertoa, että Pahta merinopipo tuntui ensipuraisulta todella mukavalta päässä. Vesillä ollessa se taisi olla yhtäjaksoisesti 12h käytössä ja kertaakaan ei tullut päähän kylmä tai pipo ahdistanut mitenkään. Tätä tuotetta voin kyllä suositella eteenpäin ihmisille ilolla ja hyvällä omalla tunnolla.☺️
Ila Korkonen 18/10/2022
Nokko-ulkoilutakista tuli suosikkini! Takki sopii monenlaiseen ulkoiluaktiviteettiin kalastuksesta vaellukseen ja lasten kanssa ulkoiluun, mutta on niin yksinkertaisen tyylikäs että menee mainiosti myös “kylillä”. Kerrospukeutumalla pärjää pitkälle talveenkin. Suosittelen!
Henna Magga 30/09/2022
Hyvä kangas,todella hyvin pitää tuulen,väljän leikkauksen ansiosta mahtuu hyvin vaatetta alle joten äärimmäisen lämmin myös. Taskuja riittävästi ja hyvillä kohdilla. heittämällä paras tai vähintään parhaita erä/ulkoilutakkeja mitä mulla ollu. Siihen mihin ostin ni 5/5. (Tuote Karelia Black ulkoilutakki)
Antti-Jussi Hassinen 11/01/2022
Tosi nopea toimitus ja todella erinomainen asiakaspalvelu! Sähköposteihin vastataan äkkiä ja tänään yhteen vaihtoon/lisätilaukseen liittyen vielä soittivat heti sähköpostini jälkeen. Moni yritys saisi ottaa mallia miten asiakaspalvelun kuuluu toimia. Tuotteisiin ( Alpha ja Karelia) olen erittäin tyytyväinen, taskujen määrä ja sijoittelu onnistunut, vedenpitävyys ja hengittävyys erinomainen. Kokokin löytyi sopiva missä on mukava liikkua vaikka olen lyhyt, rintava ja peffaakin on. Polvien ja takapuolen mustat kohdat on vahvat mutta joustavat, liikkuminen näissä sujuu kivasti. Alphasta tilasin vielä toiset housut lisäksi koska nämä tulevat olemaan todella paljon käytössä ja olivat hyvässä tarjouksessa. Käytetty pakkasessa, vesisateessa, mönkkärillä ajaessa, jahdissa ja ties missä. En keksi moitittavaa. Ainoastaan lisäisin että Karelia takkiin parannusehdotuksena 2-suuntainen vetoketju olisi hyvä. Suosittelen lämpimästi näitä pukuja, jos yhden vaan ostat, niin osta Alpha.
GINA POHJANPELTO 25/11/2021
Todella nopea toimitus, sunnuntaina tilasin ja tiistaina Karelia päällä. pukua suosittelen, mukavan tuntoinen,äänetön ja hyvä tuulen ja vedenpitävyys. kääntötakki mainio. taskuja riittävästi. minun tarpeeseen 5/5!! kiitos!
SAMI TORVINEN 14/10/2021
Uskomatonta nopeutta ja palvelua! Tuotteet reilussa vuorokaudessa mulla ? Housut hyvälaatuiset ja sopivat. Tätä firmaa voi kyllä suositella ♥️
TERESA TÖRMÄNEN 27/06/2021
Tilasin Nokko housut ja aivan ihanat. Pehmeä, ohut materiaali ja korkea vyötärö joka ei kiristä. Pakko tilata toisenkin väriset.
JAANA KINNUNEN 27/05/2021
Laadukas puku ja asiakaspalvelu erinomaista!!
RIKU DAUKSCH 27/10/2020
Erittäin hyvä palvelu ja laadukkaat tuotteet. Tilasin juuri Naruska lumicamon Alpha G1 xFaden kaveriksi ?
TERO KAKKO 04/12/2019
Todella hyvä metsästyspuku. Ensimmäinen puku jossa ominaisuudet pelaa niinkuin luvataankin. Puku hengittää ja pitää vettä. Taskuja on paljon ja puku istuu päälle hyvin. Paras puku mitä itsellä on tähän mennessä ollut ?
TERO HILTUNEN 26/11/2019
Puku ollut nyt pari kertaa käytössä kanalintumetsällä. Ensi kertaa päälle pukiessa huomasi välittömästi laadun ja todella fiksut yksityiskohdat. Muun muassa takkiin integroitu naamio kasvoille on mukava lisä. Puku on hyvin lämmin, mutta kuitenkin hengittävä ventilaatioaukkojen ansiosta. Myöskään märässä maassa rämpiessä ei vesi pääse läpi. Ostaessa mietin, että Alpha G1 xFade -malli on liian vaalea, mutta todellisuussa kuvio hukkui loka/marraskuiseen metsään vallan mainiosti. Suosittelisin tuotetta kelle tahansa metsästäjälle!
VALTTERI SYVÄNEN 14/11/2019
Paras metsästyspuku mitä maailmasta löytyy ja asiakaspalvelu huippu luokkaa!??
MIKKO TIIHONEN 14/11/2019
Olen pitänyt noita housuja ulkoillessa ja olen todella tyytyväinen, vyötäröllä olevat kiristyslenksut ovat mainiot vyötärökoon säätämiseen. Pituus hyvä, mutta vielä parempi jos sais2-3 cm vielä lisää, olen pitkä ja hoikkanen nainen. (Nokko Purple ulkoiluhousut naisille)
Merja K. 03/05/2023
Laadukkaan oloinen asu. Kriittisiä ominaisuuksia parannettu selkeästi g1 versioon. Toivotaan pitkäaikaista kumppania jahteihin sekä luonnossa liikkumiseen.
Pauli 05/04/2023
Nänä oli varmaan viidennet tämäntyyliset housut mitkä ostin, ja vihdoin löytyi ne täydelliset! Loistava istuvuus, tarpeeksi korkea vyötärö ja vielä kiva ulkonäkökin! Arvoin kahden koon välillä ja pienemmän ottaminen kannatti! Housujen istuvuus on täydellinen! Ainoa miinus siitä, että lahkeet olivat tosi pitkät mutta näin lyhyenä henkilönä (158cm) olen tottunut siitä että lahkeet ovat aika pitkät. Näissä on onneksi lahkeissa hyvät säätömahdollisuudet (Nokko ulkoiluhousut naisille)
Essi 16/03/2023
Noista Alpha -puvuista ei vielä ole kokemusta, mutta Naruska lumipuku ylitti odotukset viikon mittaisella latvalinnustusreissulla.
Jere M. 29/01/2023
Repo Extreme Nokko ulkoiluhousut ovat parhaat housut jota maa päällään kantaa. Omistan kahdet. Tuotemerkkinne on muutenkin yksi suosikeistani.
Akseli T. 20/01/2023
XFade kuviollinen Alpha puku minulla jo onkin. Ollut reilun vuoden, ostin sen itselleni toissa jouluna lahjaksi. Hankintaa en ole katunut. Vaikka en olekaan ehtinyt metsälle sen kanssa kertaakaan, on puku jo ollut käytössä maastossa, pihalla ja urbaanissa ympäristössä. Vaikka M05 kuvio on hyvin optimoitu suomalaiseen metsämaastoon, niin jotenkin xFade on piirun, muutaman parempi.
Jarmo N 20/01/2023
Loistava puku alkukauden jahteihin, sekä liikkuvaan metsästykseen! Mukavan tuntuinen, hiljainen, hengittävä sekä kevyt. Hyvät säätömahdollisuudet! Hintalaatusuhteeltaan täys kymppi! Jahtiin lähdetään jatkossakin repon kamppeet niskassa, kiitos! (Tokka xFade metsästyspuku)
Eemeli Musakka 07/12/2022
Hyvin nopea toimitus. Puku on mitä luvattiin. Kangas jännän vahamainen, mokkainen. Ehkä puvussa on vähän liikaakin vedenpitävyyttä ja siksi sadetakkikankaan äänekkyys. En tiedä johtuuko vahauksesta. Näin sarkaan ja täydellisen hiljaiseen jousen virittämiseen tottuneena tämä puku on äänekäs – ainakin uutena. Nopeisiin haulikkotilanteisiin ja kivääripyyntiin tämä puku soveltunee. Toimii ehkä jousellakin sateella ja kovalla tuulella kun ääntä metsässä riittää. Hyvin istuva puku. M05 kuvio maastouttaa hyvin. Selän taskussa kulkee termari ja eväät, ei tartte erillistä reppua. Toki voi sitten miettiä jahdista pois kävellessä, että mihin minä sen kaiken saaliin saan mahdutettua… (Alpha G2 xFade metsästyspuku)
MIKA 24/11/2022
Liikkuvassa metsästyksessä erinomainen, ei tullut liian kuuma. Kainaloiden ventilaatiot aukaisin heti, kun lämpeni liikaa niin heti helpotti! Tilasin puvun lähinnä kyttäämiseen, mutta en ole ennättänyt käyttää siihen. Veikkaanpa, että kyttäysmetsästyksessäkin toimii. Tässä puvussa on ekstraa pukuun piilotettu “kypärämyssy” ja sormien lämmikkeet hihansuissa. Puku on äänetön ja kyllä tykkään!! Kylmempiä kelejä odotellen… (Naruska lumicamo metsästyspuku)
Sini Muhonen 23/11/2022
Todella miellyttävä alkukauden metsästyspuku! Puuvilla antaa mukavan tunnon iholle, kevyt, hengittää hyvin ja kangas on kestävää. Taskuista on tehty isommat, mistä pidän erityisesti ja niitä oli riittävästi. Koko täsmäsi hyvin mutta takista otin silti koon pienemmän, jotta ei ylimääräistä “löysää” jäänyt. Paras kevyt puku tähän asti, mitä kokeillut ja siitä iso peukku Repon henkilökunnalle, kiitos! (Tokka xFade metsästyspuku)
Mikko Tiihonen 29/09/2022
Mahtava takki! Tätä voin suositella kaikille naisille! Tarpeeksi taskuja, kevyt, tuulenpitävä, kahisematon kääntötakki, huppu. Mitäpä muuta enää voi toivoa. Otin koon S ja olen 155cm/63kg ja alle mahtuu reilusti pitkähihainen alupaita ja fleece/pusero. Reilu koko, normaalisti otan M koon. Sopivan pituiset hihat ja helma. (Karelia Dark xFade metsästystakki)
Maria R. 19/09/2022
Laadukkaat housut, plussaa säädettävistä vyötärö tarroista ja muutenkin hyvästä istuvuudesta. Päällä tuntuivat mukavilta monenlaisessa puutarha työssä. Lahkeet olivat hieman pitkät koossa 44 mutta housujen lahkeessa olevan ”koukun” ansiosta lahkeen sai kiinnitettyä kenkien nauhoihin sen jälkeen pituus ok👍🏻. (Nokko Black ulkoiluhousut naisille)
Priita P. 27/06/2022
Tyylikäs ja ennen kaikkea äärimmäisen laadukas metsästyspuku. Materiaali on miellyttävää ja vaikuttaa kestävälle. Hyvä hankinta! (Tuote Alpha G1 Bear Brown metsästyspuku)
Tiia 28/12/2021
Tilasin alpha puvun ja ensi vaikutelma on hyvä. suosittelen pukua muillekin eränkävijöille!
MATTI NIEMELÄ 09/12/2021
Mieheni ei ole koskaan elämänsä aikana omistanut kunnollista metsästysasua, vaikka on metsästellyt jo kauan. Isänpäivälahjaksi päätimme ostaa kunnon asun, josta toivottavasti on iloa pitkäksi aikaa. Omistaja on ollut asuun erittäin tyytyväinen. Koko-oppaan mukaan asu oli helppo tilata ja koko oli juuri oikea. Asu ei kahise ja taskuja on riittävästi. Väri oli mieleinen ja asu kevyt. Naisten mallisto olisi ihan tervetullut tähän malliin. (Tuote Karelia Dark xFade metsästyspuku)
Tarja Hauskanen 13/11/2021
Äärimmäisen nopeaa palvelua ja vaihdot ym hoituu hienosti. Ostin ensin Karelia -puvun kurjan kelin kamppeeksi koiran kanssa touhuiluun ja todettuani tämän hyväksi, oli pakko ostaa vielä Alpha G1 mettälle. Karelia hiostavampi ja ilman teipattuja saumoja, mutta käy äärimmäisen hyvin tarkoitukseensa, etenkin kun ei liian sotaisana halua liikuskella ihmisten ilmoilla. Lisäksi se on päällä pirun mukava ja pitää lämpimänä ja kaatosadetta lukuunottamatta ihan hyvin kuivanakin. Alpha G1 taas vaikuttaa kertakaikkiaan täydelliseltä. Kevyt, hengittävä, pirun mukava päällä, pitää tosi hyvin kuivana ja pärjää kylmilläkin keleillä kerrospukeutumalla. Just sellainen puku, jonka haluaa päälleen, kun on tarve kadota kuusen perseeseen pidemmäksikin aikaa.
JOHANNES RANTALA 25/08/2021
Todella nopea toimitus! Tilasin Alpha G1 Bear Brown puvun ja paketti saapui parissa päivässä. Puku istuu tosi hyvin, (jopa tämmöselle keski-ikäiselle keskivartalolihavalle ukolle?) silti mukava liikkua, eikä kiristä eikä ahista mistään. Tänään puku sai ensimmäisen kunnon vesikasteen, eikä puku päästänyt vettä läpi mistään, ei edes hihojen saumoista tai vetoketjuista. Jos on vähänkään mukavuudenhaluinen niin tämä puku tarjoaa kyllä erinomaisen hinta-laatusuhteen.
TIMO VÄHÄAHO 06/10/2021
Naruska lumicamo puku tuli hankittua. Hyvän oloinen materiaali ja sopivan lämmin rauhallisempaan metsästyskäyttöön ja miksei myös pilkkihommiin. Ensituntuman perusteella jokaisen euron väärtti! ?
JUUSO RÄMÄ 01/01/2021
Alle 24h tilauksesta alpha g1 ensimmäistä kertaa päällä. Nyt puku on ollut käytössä alkukauden ja toimii kuin unelma. Ensimmäinen tulikoe oli mönkijällä vesisateessa 60 km/h vauhtia eikä vesi tullut sisään. Hyvä istuvuus myös tämmöiselle raskassarjalaiselle ja kiristysnauhoilla onnistui vielä hienosäätö. Erittäin hyvät yksityiskohdat, esimerkiksi toisen reisitaskun sisällä oleva verkkotasku johon ainakin huawein p30 pro mahtuu täydellisesti. Lisäksi taskun muotoilu on sellainen että vaikka vetoketjun jättäisi auki niin tavarat ei sieltä tipu. Myös vetoketjujen ne pienet kolot johon vedin menee kun tasku on suljettu. Puku hengittää riittävästi ja ventilaatioaukoilla saa vielä ilmanvaihtoa lisää. Puku myös mukailee todella hyvin liikkeitä. Ainoa kehitysehdotus joka itselleni tässä vaiheessa on tullut mieleen on se että myös vasempaan reisitaskuun laitettaisiin verkkotasku.
SAMI PAINIO 28/08/2020
On kyllä loistava puku, sekä housuissa että takissa on paljon taskuja, joiden paikat ovat selkeästi suunniteltu hyvin metsästystä ajatellen. Housut ovat hyvin istuvat ja niiden korkea selkäosa pitää alaselän hyvin piilossa ja lämpimänä. Positiivinen lisä on henkselit, joita monien muiden valmistajien malleista ei löydy. Takissa ilahdutti myös sen niskaosaan integroitu naamiohuppu, joka on helposti otettavissa käyttöön omasta pussukastaan. Erittäin tärkeä ominaisuus luonnossa liikkuessa on vaatteiden hengittävyys. Repo Extremen metsästysasu pääsi kovaan testiin pohjoisen reissulla, missä talvi ns. yllätti metsästäjät. Muutaman tunnin matka umpihangessa, -8 asteen pakkasessa tuulen puhaltaessa 15m/s, siirsi takki loistavasti kehon kosteuden ulkopuolelle. Huolimatta siitä, että kyseessä ei ole talviasu, piti takki loistavasti lämmön eikä kylmyys päässyt sisäpuolelle. Videolla lisää https://youtu.be/FfRu-M03upM Hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan. Omat kokemukset asusta ovat olleet vain positiivisia. Ja mikä parasta, puku vielä näyttääkin hyvältä päällä. Alla videolinkki josta löytyy tarkka valintaprosessi jonka perusteella valitsin Repo Extremen. https://youtu.be/1ajkOeGpXIg
TEEMU SILVONEN 21/11/2019