Naruska lumicamo on latvalinnustajan lumipuku banneri

Latvalinnustajan lumipuku – RIISTA 1/22

Hyvä kangas,todella hyvin pitää tuulen,väljän leikkauksen ansiosta mahtuu hyvin vaatetta alle joten äärimmäisen lämmin myös. Taskuja riittävästi ja hyvillä kohdilla. heittämällä paras tai vähintään parhaita erä/ulkoilutakkeja mitä mulla ollu. Siihen mihin ostin ni 5/5. (Tuote Karelia Black ulkoilutakki)
Antti-Jussi Hassinen 11/01/2022
Hyvä kangas,todella hyvin pitää tuulen,väljän leikkauksen ansiosta mahtuu hyvin vaatetta alle joten äärimmäisen lämmin myös. Taskuja riittävästi ja hyvillä kohdilla. heittämällä paras tai vähintään parhaita erä/ulkoilutakkeja mitä mulla ollu. Siihen mihin ostin ni 5/5. (Tuote Karelia Black ulkoilutakki)
Antti-Jussi Hassinen 11/01/2022
Tosi nopea toimitus ja todella erinomainen asiakaspalvelu! Sähköposteihin vastataan äkkiä ja tänään yhteen vaihtoon/lisätilaukseen liittyen vielä soittivat heti sähköpostini jälkeen. Moni yritys saisi ottaa mallia miten asiakaspalvelun kuuluu toimia. Tuotteisiin ( Alpha ja Karelia) olen erittäin tyytyväinen, taskujen määrä ja sijoittelu onnistunut, vedenpitävyys ja hengittävyys erinomainen. Kokokin löytyi sopiva missä on mukava liikkua vaikka olen lyhyt, rintava ja peffaakin on. Polvien ja takapuolen mustat kohdat on vahvat mutta joustavat, liikkuminen näissä sujuu kivasti. Alphasta tilasin vielä toiset housut lisäksi koska nämä tulevat olemaan todella paljon käytössä ja olivat hyvässä tarjouksessa. Käytetty pakkasessa, vesisateessa, mönkkärillä ajaessa, jahdissa ja ties missä. En keksi moitittavaa. Ainoastaan lisäisin että Karelia takkiin parannusehdotuksena 2-suuntainen vetoketju olisi hyvä. Suosittelen lämpimästi näitä pukuja, jos yhden vaan ostat, niin osta Alpha.
GINA POHJANPELTO 25/11/2021
Todella nopea toimitus, sunnuntaina tilasin ja tiistaina Karelia päällä. pukua suosittelen, mukavan tuntoinen,äänetön ja hyvä tuulen ja vedenpitävyys. kääntötakki mainio. taskuja riittävästi. minun tarpeeseen 5/5!! kiitos!
SAMI TORVINEN 14/10/2021
Uskomatonta nopeutta ja palvelua! Tuotteet reilussa vuorokaudessa mulla ? Housut hyvälaatuiset ja sopivat. Tätä firmaa voi kyllä suositella ♥️
TERESA TÖRMÄNEN 27/06/2021
Tilasin Nokko housut ja aivan ihanat. Pehmeä, ohut materiaali ja korkea vyötärö joka ei kiristä. Pakko tilata toisenkin väriset.
JAANA KINNUNEN 27/05/2021
Laadukas puku ja asiakaspalvelu erinomaista!!
RIKU DAUKSCH 27/10/2020
Erittäin hyvä palvelu ja laadukkaat tuotteet. Tilasin juuri Naruska lumicamon Alpha G1 xFaden kaveriksi ?
TERO KAKKO 04/12/2019
Todella hyvä metsästyspuku. Ensimmäinen puku jossa ominaisuudet pelaa niinkuin luvataankin. Puku hengittää ja pitää vettä. Taskuja on paljon ja puku istuu päälle hyvin. Paras puku mitä itsellä on tähän mennessä ollut ?
TERO HILTUNEN 26/11/2019
Puku ollut nyt pari kertaa käytössä kanalintumetsällä. Ensi kertaa päälle pukiessa huomasi välittömästi laadun ja todella fiksut yksityiskohdat. Muun muassa takkiin integroitu naamio kasvoille on mukava lisä. Puku on hyvin lämmin, mutta kuitenkin hengittävä ventilaatioaukkojen ansiosta. Myöskään märässä maassa rämpiessä ei vesi pääse läpi. Ostaessa mietin, että Alpha G1 xFade -malli on liian vaalea, mutta todellisuussa kuvio hukkui loka/marraskuiseen metsään vallan mainiosti. Suosittelisin tuotetta kelle tahansa metsästäjälle!
VALTTERI SYVÄNEN 14/11/2019
Paras metsästyspuku mitä maailmasta löytyy ja asiakaspalvelu huippu luokkaa!??
MIKKO TIIHONEN 14/11/2019
Tyylikäs ja ennen kaikkea äärimmäisen laadukas metsästyspuku. Materiaali on miellyttävää ja vaikuttaa kestävälle. Hyvä hankinta! (Tuote Alpha G1 Bear Brown metsästyspuku)
Tiia 28/12/2021
Tilasin alpha puvun ja ensi vaikutelma on hyvä. suosittelen pukua muillekin eränkävijöille!
MATTI NIEMELÄ 09/12/2021
Mieheni ei ole koskaan elämänsä aikana omistanut kunnollista metsästysasua, vaikka on metsästellyt jo kauan. Isänpäivälahjaksi päätimme ostaa kunnon asun, josta toivottavasti on iloa pitkäksi aikaa. Omistaja on ollut asuun erittäin tyytyväinen. Koko-oppaan mukaan asu oli helppo tilata ja koko oli juuri oikea. Asu ei kahise ja taskuja on riittävästi. Väri oli mieleinen ja asu kevyt. Naisten mallisto olisi ihan tervetullut tähän malliin. (Tuote Karelia Dark xFade metsästyspuku)
Tarja Hauskanen 13/11/2021
Äärimmäisen nopeaa palvelua ja vaihdot ym hoituu hienosti. Ostin ensin Karelia -puvun kurjan kelin kamppeeksi koiran kanssa touhuiluun ja todettuani tämän hyväksi, oli pakko ostaa vielä Alpha G1 mettälle. Karelia hiostavampi ja ilman teipattuja saumoja, mutta käy äärimmäisen hyvin tarkoitukseensa, etenkin kun ei liian sotaisana halua liikuskella ihmisten ilmoilla. Lisäksi se on päällä pirun mukava ja pitää lämpimänä ja kaatosadetta lukuunottamatta ihan hyvin kuivanakin. Alpha G1 taas vaikuttaa kertakaikkiaan täydelliseltä. Kevyt, hengittävä, pirun mukava päällä, pitää tosi hyvin kuivana ja pärjää kylmilläkin keleillä kerrospukeutumalla. Just sellainen puku, jonka haluaa päälleen, kun on tarve kadota kuusen perseeseen pidemmäksikin aikaa.
JOHANNES RANTALA 25/08/2021
Todella nopea toimitus! Tilasin Alpha G1 Bear Brown puvun ja paketti saapui parissa päivässä. Puku istuu tosi hyvin, (jopa tämmöselle keski-ikäiselle keskivartalolihavalle ukolle?) silti mukava liikkua, eikä kiristä eikä ahista mistään. Tänään puku sai ensimmäisen kunnon vesikasteen, eikä puku päästänyt vettä läpi mistään, ei edes hihojen saumoista tai vetoketjuista. Jos on vähänkään mukavuudenhaluinen niin tämä puku tarjoaa kyllä erinomaisen hinta-laatusuhteen.
TIMO VÄHÄAHO 06/10/2021
Naruska lumicamo puku tuli hankittua. Hyvän oloinen materiaali ja sopivan lämmin rauhallisempaan metsästyskäyttöön ja miksei myös pilkkihommiin. Ensituntuman perusteella jokaisen euron väärtti! ?
JUUSO RÄMÄ 01/01/2021
Alle 24h tilauksesta alpha g1 ensimmäistä kertaa päällä. Nyt puku on ollut käytössä alkukauden ja toimii kuin unelma. Ensimmäinen tulikoe oli mönkijällä vesisateessa 60 km/h vauhtia eikä vesi tullut sisään. Hyvä istuvuus myös tämmöiselle raskassarjalaiselle ja kiristysnauhoilla onnistui vielä hienosäätö. Erittäin hyvät yksityiskohdat, esimerkiksi toisen reisitaskun sisällä oleva verkkotasku johon ainakin huawein p30 pro mahtuu täydellisesti. Lisäksi taskun muotoilu on sellainen että vaikka vetoketjun jättäisi auki niin tavarat ei sieltä tipu. Myös vetoketjujen ne pienet kolot johon vedin menee kun tasku on suljettu. Puku hengittää riittävästi ja ventilaatioaukoilla saa vielä ilmanvaihtoa lisää. Puku myös mukailee todella hyvin liikkeitä. Ainoa kehitysehdotus joka itselleni tässä vaiheessa on tullut mieleen on se että myös vasempaan reisitaskuun laitettaisiin verkkotasku.
SAMI PAINIO 28/08/2020
On kyllä loistava puku, sekä housuissa että takissa on paljon taskuja, joiden paikat ovat selkeästi suunniteltu hyvin metsästystä ajatellen. Housut ovat hyvin istuvat ja niiden korkea selkäosa pitää alaselän hyvin piilossa ja lämpimänä. Positiivinen lisä on henkselit, joita monien muiden valmistajien malleista ei löydy. Takissa ilahdutti myös sen niskaosaan integroitu naamiohuppu, joka on helposti otettavissa käyttöön omasta pussukastaan. Erittäin tärkeä ominaisuus luonnossa liikkuessa on vaatteiden hengittävyys. Repo Extremen metsästysasu pääsi kovaan testiin pohjoisen reissulla, missä talvi ns. yllätti metsästäjät. Muutaman tunnin matka umpihangessa, -8 asteen pakkasessa tuulen puhaltaessa 15m/s, siirsi takki loistavasti kehon kosteuden ulkopuolelle. Huolimatta siitä, että kyseessä ei ole talviasu, piti takki loistavasti lämmön eikä kylmyys päässyt sisäpuolelle. Videolla lisää https://youtu.be/FfRu-M03upM Hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan. Omat kokemukset asusta ovat olleet vain positiivisia. Ja mikä parasta, puku vielä näyttääkin hyvältä päällä. Alla videolinkki josta löytyy tarkka valintaprosessi jonka perusteella valitsin Repo Extremen. https://youtu.be/1ajkOeGpXIg
TEEMU SILVONEN 21/11/2019