Alla on listattu Repo Extremen verkkokaupasta löytyvät kuvakkeet ja niiden merkitykset.

Design from Finland

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote on muotoiltu ja suunniteltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Tutustu lisää merkkiin täältä.

Suomalaista palvelua

Repo Extremen verkkokauppa palvelullemme on myönnetty Avainlippu-tunnus osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle! Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa ja maailmalla hyvin ja olemme erittäin ylpeitä merkin käyttöoikeudesta. Lue lisää täältä.

Asiantunteva asiakaspalvelu

Olemme saaneet paljon kiitosta ensiluokkaisesta asiakaspalvelustamme! Pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisuuksien mukaan jo saman päivän aikana. Parhaiten saat meidät kiinni sähköpostitse info@repoextreme.com tai soittamalla numeroon +358 44 7941088

Suomalainen verkkokauppa

Repo Extreme Oy on 100% suomalaisomisteinen yritys ja verkkokauppamme on toiminut vuoden 2019 syksystä lähtien. Toimipisteemme ja varastomme sijaitsevat Savon sydämessä Kuopiossa.

Nopea toimitus

Tilaamalla Repo Extremen verkkokaupasta voit olla varma nopeasta ja luotettavasta toimituksesta. Ennen kello 15 tehdyt tilaukset pakataan meiltä lähteväksi lähtökohtaisesti jo samana päivänä. Käytämme toimituksiin tällä hetkellä Postia ja DHL:ää, jotka toimittavat tuotteet nopeasti ja luotettavasti perille.

Varastointi Kuopiossa

Tuotteemme pakataan ja lähetetään aina Kuopiossa sijaitsevalta varastoltamme. Toimittamalla tuotteemme itse omalta varastoltamme varmistamme mahdollisimman nopean toimituksen sekä mutkattoman vaihto- ja palautuskäsittelyn!

Suomessa valmistettu

Tällä merkillä varustetut tuotteet on valmistettu Suomessa laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Suomalainen suunnittelu ja testaus

Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja testataan Suomessa – näin varmistamme, että ne soveltuvat parhaiten juuri pohjoismaisiin olosuhteisiin ja vaatimuksiin. Kaavoituksessa käytämme suomalaista standardimitoitusta.

Metsästäjien valinta

Metsästäjien valinta -tuotteet ovat verkkokauppamme suosituimpia tuotteita metsästäjien keskuudessa. Tarkempia arvosteluja tuotteista voit lukea kunkin tuotteen omilta sivuilta tai Kokemuksia -sivulta. Katso metsästyvaatevalikoimamme tästä.

Retkeilijöiden valinta

Retkeilijöiden valinta -tuotteet ovat verkkokauppamme suosituimpia tuotteita retkeilijöiden keskuudessa. Tarkempia arvosteluja tuotteista voit lukea kunkin tuotteen omilta sivuilta tai Kokemuksia -sivulta. Katso ulkoiluvaate valikoimamme tästä.

Lehdistön suosikki

Lehdistön suosikki -tuotteet ovat saaneet loistavat arvostelut eri lehdistä ja toimittajilta. Juttuja voit lukea muun muassa täältä.

1 vuoden takuu

Tarjoamme metsästyspuvuillemme vuoden takuun mahdollisten materiaali- ja valmistusvirheiden varalle. Ensisijaisesti pyrimme aina korjaamaan tuotteidemme takuunalaiset vauriot sopimusompelimollamme Kuopiossa. Otathan takuuasioissa yhteyttä meihin sähköpostitse info@repoextreme.com