Verkkokaupastamme tilattavat tuotteet sekä niiden toimittamiseen kuluvat kustannukset maksetaan luonnollisesti tilauksen tekemisen yhteydessä. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi lukuisilla eri verkkopankeilla, maksukorteilla sekä joustavasti laskulla tai osamaksulla! Maksaminen tapahtuu Klarna Checkoutin kautta jotka toimivat verkkokaupassamme maksupalvelukumppaneina.

KLARNA

Klarna Checkout tarjoaa monipuoliset ja luotettavat maksutavat.

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Pankkimaksut:Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien sekä luottolaitosten kanssa. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Kottimaksaminen:
Maksaessasi tilauksen Visa, Visa Electron MasterCard -korteilla, Repo Extreme Oy toimii ainoastaan tuotteiden markkinoijana sekä toimittajana. 

Klarna Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on myös maksun saaja.

Lasku:
Valitsemalla maksutavaksi laskun saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Maksat siis tilauksesi vasta sitten, kun se on toimitettu sinulle. Tarkemmat ehdot löydät sekä vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.


Joustava ja kiinteä erämaksu:

Valitsemalla maksutavaksi joustavan erämaksun voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä. Erien suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä tai vähintään 5€ riippuen siitä, kumpi on suurempi (mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle). Halutessasi voit maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois!

Valitsemalla maksutavaksi kiinteän erämaksun voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista itsellesi mieluisen. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Tarkemmat ehdot löydät sekä vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä..

Luovuttamalla tietojasi kassasivulla hyväksyt Klarnan ehdot!
Lisätietoa Klarnasta löydät täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä sekä Klarnan tietosuojaselosteen täältä.