Tarina

Repo Extremen tarina kertoo brändin nimen syntyperästä

Muuttumisesta ja mukautumisesta. Repo -nimi juontaa juurensa luonnollisesti ketusta. Suomen alkuperäislajistoon kuuluva kettu symbolisoi suomalaista metsästäjää, joka aikojen muuttuessa ja harrastekentän ollessa voimakkaassa murroksessa sopeutuu vallitseviin olosuhteisiin ja pärjää niin kesähelteillä kuin myös talven tuiskuissa ja hyytävässä pakkasessa. Oveluus, saalistusvietti, maaston tuntemus ja oikeat valinnat saalistuksessa takaavat onnistumisen. Näistä seikoista ponnistaa myös alkujaan Repo Extremen tuotteet, jotka vastaavat asetettuihin haasteisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

@waldzeit_albin

Me emme pelkää kokeilla uutta

Vuosia jatkunut, rohkea tuotekehitys on toteutettu yhdessä lukuisten metsästäjien sekä luonnossa liikkujien kanssa. Näin toimiessamme varmistumme siitä, että tuotteemme toimivat myös käytännössä juuri siinä käyttötarkoituksessa, johon ne on luotu. Kaikki tuotteemme myös testataan aidoissa luonnon tarjoamissa olosuhteissa, jolloin lopputuloksena saadaan vaatteita, jotka kovasta käytöstä huolimatta palvelevat käyttäjäänsä läpi eri olosuhteiden – niiden äärimmäistenkin.

Innovatiivisia tuotteita

Tuotteidemme materiaalivalinnat tehdään huolella harkiten ja ominaisuudet edellä. Lisäksi pyrimme jatkuvasti luomaan uusia innovaatioita helpottamaan asiakkaidemme arkea heidän harrastustensa parissa. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme hinta-laatusuhteeltaan ylivertaisen kokonaisuuden, sekä mahdollistaa luonnossa liikkumisen ilon ja ulkoilmaharrasteista nauttimisen laadukkailla varusteilla mahdollisimman monelle.

Tärkeimpiä arvojamme ovat

• Asiakkaidemme tyytyväisyys. Tuotteisiimme tyytyväiset asiakkaamme ovat meille kaikkein tärkein asia.
• Innovatiivisuus. Pyrimme aina kehittämään tuotevalikoimaamme niin, että olemme kehityksen etulinjassa ja palvelemme asiakkaitamme uusimmilla tuotteilla.
• Kestävä kehitys. Teemme tuotteistamme mahdollisimman kestäviä, joita asiakkaamme käyttävät vuosikausia, eikä uusia hankintoja tarvitse tehdä vuoden-parin välein.

Meille on myönnetty Design From Finland -tunnus merkiksi suomalaisesta designista. 

Design from Finland

Design from Finland -merkki kertoo, että tuote on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Repo Extremen tuotteille myönnetyt Design From Finland -merkit:

Repo Extreme metsästysvaatteet

Repo Extreme ulkoiluvaatteet

Tuotteitamme valmistetaan Suomessa, Kiinassa ja Pakistanissa.