Myydyimmät juuri nyt

Alpha G2 metsästyspuku tilattavissa nyt!

Alpha G2 metsästyspuku ja Halla metsästysliivi

Kumpi Alpha G2 kuosi on suosikkisi?

Repo flanellipaidat välikerrokseksi kylmempiin jahtipäiviin!

Tarjouksessa nyt

Laadukkaat metsästysvaatteet kaikkiin olosuhteisiin

Valitse metsästysvaatteet Repo Extremen laajasta valikoimasta! Kaikki tuotteemme on suunniteltu Suomessa käyttäjälähtöisesti ja tästä merkiksi meille on myönnetty myös Design From Finland -sertifikaatti. Meiltä löydät laadukkaat metsästyspuvut, -takit, -housut, -liivit sekä tarvittavat asusteet erilaisiin jahtipäiviin! Tutustu laajaan valikoimaamme yltä ja tilaa metsästysvaatteet netistä!

Metsästysvaatteet kannattaa valita erityisesti jahtipäivän olosuhteiden sekä metsästysmuodon mukaan, eli etukäteen kannattaa arvioida esimerkiksi liikkumisen mahdollinen määrä jahdin aikana. On sanomattakin selvää, että hirvipassissa istuessasi kylmällä syyssäällä, ei liikettä juuri tule ja vettäkin saattaa tulla taivaalta. Tällöin laadukas vedenpitävä ja hieman lämpimämpi kalvopuku on esimerkiksi loisto valinta yhdessä oranssin metsästysliivin, pipon ja hansikkaiden kanssa. Toisaalta jos ilma on lämmin sekä selkeä ja tiedossa on esimerkiksi haastavia maastoja, voi täysin kalvoton puku olla paras valinta. Puvun sävyyn sointuva hattu ja hanskat viimeistelevät kokonaisuuden. Valintaa tehdessä on siis huomattava, että harvoin yksi ja sama puku käy aivan kaikkiin tarkoituksiin!

Olitpa valitsemassa metsästysvaatteet mihin käyttötarkoitukseen tai olosuhteisiin tahansa, kannattaa panostaa erityisesti niiden istuvuuteen. Metsästäessä liikutaan monesti vaihtelevissa maastoissa ja erilaiset tilanteet voivat eteen nopeasti ja yllättäenkin, jolloin on tärkeää, että metsästysvaatteissa on helppo liikkua ja ne mahdollistavat myös metsästäjältä nopean reagoinnin. Lisäksi metsästysvaatteiden tulisi olla mahdollisimman hiljaisia, joten kaikista kahisevimmat yksilöt on hyvä jättää suosiolla kotiin ja valita mieluummin hiljaisemmista materiaaleista valmistettu kokonaisuus.

Vaatteiden hiljaisuuden lisäksi maastoutuvuus on yksi metsästysvaatteiden tärkeimmistä ominaisuuksista. Erityisesti päällysvaatteita, esimerkiksi metsästyspukua, valitessa kannattaa klassisten yksiväristen pukujen lisäksi katsastaa camokuosiset vaihtoehdot. Camo-kuvioilla varustetut vaatteet usein sulautuvat paremmin ympäröivään maastoon, toki ympäristöstä riippuen!

Tilaa monipuoliset, Suomessa suunnitellut metsästysvaatteet meiltä edulliseen hintaan! Tarjoamme nopean toimituksen sekä tarvittaessa ilmaisen vaihdon tai palautukset. Asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään oikeiden varusteiden tai esimerkiksi koon valinnassa!