Teknologia

Materiaalimme tarjoavat äärimmäistä mukavuutta

Materiaalivalintojemme perustana on ollut mahdollisimman sulavan liikkuvuuden mahdollistaminen yhdistettynä metsästäjien tarpeeseen liikkua äänettömästi kohti saalista. Alpha G2 ja Naruska pukujen housujen stretch-paneelit pakaroissa ja polvissa takaavat miellyttävän joustavuuden ja hiljainen, kulutuskestävä ja vettä sekä likaa hylkivä DWR-käsitelty pintamateriaali viimeistelee kokonaisuuden.

Tehokas xFade-digicamokuvio

xFade -digicamokuvio on Repo Extremen tuotekehityksen innovatiivinen taidonnäyte, jossa yhdistyy tehokkaasti ihmishahmon rikkova kuvio tehokkaaseen maastoutumiseen ja visuaalisesti miellyttävään ulkoasuun. Kuvion suunnittelun lähtökohtana on ollut ihmisen silhuetin rikkominen jo olemassa olevia camokuvioita tehokkaammin ja siinä me olemme myös onnistuneet.

Vedenpitävä ja hengittävä Dermizax®-kalvo

Dermizax® on japanilaisen Torayn kehittämä huippulaadukas 2L-kalvo. Kalvon erinomainen veden- ja tuulenpitävyys sekä kova suorituskyky takaa sen kestävyyden monipuolisissa ja äärimmäisissä olosuhteissa. Alpha G2 puvuissa käyttämämme Dermizax® -kalvon vedenpitävyys ja hengittävyysarvot ovat luvatusti vähintään 20 000 mm / 20 000 g/m2/24h.

Integroitu naamiohuppu

Alpha G2 ja Naruska metsästyspukujen integroitu naamiohuppu viimeistelee metsästäjän naamioitumisen vaihtelevissa olosuhteissa. Naamiohuppu on piilotettu puvun niskaosaan omaan taskuunsa, eikä se näin ollen häiritse metsästäjää ollessaan käyttämättömänä. Naamiohuppua voi halutessaan käyttää myös putkihuivin tapaan, eikä erilliselle huiville ole tarvetta.

Korjauspalvelu

Meille on tärkeää tuotteidemme kestävyys ja pitkä elinkaari. Ensijaisesti korjaamme tuotteidemme takuunalaiset vauriot sopimusompelimossamme Kuopiossa.
Lisätietoa korjausompelusta saat info@repoextreme.com