Toimitustavat

Tilaaminen Suomeen
Verkkokaupastamme voit tehdä tilauksen Suomen käyttämällä toimitustapana Postia tai DHL:ää.

Postia käyttämällä voit tilata tuotteen lähimpään noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle.

DHL:ää käyttämällä saat tuotteet suoraan kotiovellesi DHL:n tai sen paikallisen yhteistyökumppanin toimesta. Tilauksesi jälkeen saat tekstiviestin ja sähköpostin, jossa voit halutessasi vaihtaa toimituspäivää tai valita toimitustavaksi kotiin toimituksen sijasta myös jonkun muun toimituspisteen, kuten esimerkiksi palvelupisteen tai pakettiautomaatin. Voit myös pyytää toimitusta halutessasi kokonaan toiseen osoitteeseen esimerkiksi työpaikalle. Jos et ole kotona juuri silloin kun DHL-lähetti on tuomassa pakettiasi, lähetti jättää ilmoituksen postilaatikkoosi, jotta voit pyytää uutta toimitusta DHL:ltä. Voit milloin tahansa tarkastella toimituksen tilaa asiakastililläsi sekä toimitusvahvistuksessa olevan seurantalinkin avulla. Huomioithan, että toimitusosoitteen tulee sisältää myös mahdollinen rappu- ja ovinumero, jotta tilaus voidaan toimittaa ilman viivästymisiä kotiovellesi. Mikäli haluat lisätä pikatoimitustilaukseesi lisätietoa toimitusta varten, esimerkiksi ovikoodin, täytä tiedot osoitetiedoissa kohtaan ”Yritys / c/o”.

Halutessasi voit tehdä tilauksen myös valitsemalla toimitustavaksi Postin, jolloin voit tilauksen yhteydessä valita toimituksen sinua lähinnä sijaitsevaan Postin toimipisteeseen.

Toimituksen hinnat
Postin noutopistetoimitus Suomeen 5,90€
Postin tai DHL:n kotiintoimitus Suomeen 9,90€
Yli 150€:n tilauksiin noutopistetoimitus on aina 0€
Tarjoamme yhden ilmaisen vaihdon- tai palautuksen. Jos vaihdat tuotteen toiseen ja päätätkin palauttaa vaihdossa tulleen tuotteen, pidätämme postikulut tilauksen loppusummasta.

Toimituksen kesto
Tilausten toimitusaika on yleensä noin 1-3 arkipäivää riippuen postinumeroalueestasi. Nopeimmillaan voit saada tilauksesi jopa 24 tunnin kuluessa, mutta lopullisen toimituksen keston määrittävät tilausaika, viikonpäivä sekä asuinpaikkasi.

Tilaaminen ulkomaille
Verkkokaupastamme voit tilata tuotteita Eurooppaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, jolloin käytämme toimitustapana DHL kuljetuspalvelua. Toimituskulujen hinta määräytyy aina kohdemaan mukaan ja toimituksen hintaa voit testata kassa-sivulla ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Selvitä toimituskulujen hinta lisäämällä jotakin ostoskoriin, siirry kassa-sivulle ja valitse kohdemaa, jolloin toimituskulun hinta muuttuu automaattisesti.

Palautusten hinta
Tarjoamme yhden ilmaisen vaihdon- tai palautuksen Suomesta tehtyihin tilauksiin. Jos vaihdat tuotteen toiseen ja päätätkin palauttaa vaihdossa tulleen tuotteen, pidätämme postikulut tilauksen loppusummasta. Ulkomaille toimitettujen tilausten palautuskustannuksista vastaa asiakas itse.  

Vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto- ja palautuskäytännöt Suomen tilauksissa
Verkkokauppamme asiakkaana sinulla on aina mahdollisuus palauttaa tai vaihtaa käyttämätön sekä palautusehdot täyttävä tuote. Palautusoikeus verkkokaupassamme on 30 vuorokautta, eli voit tehdä palautuksen jopa 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme vaihdettavan tuotteen hinnan alkuperäisessä ostossa käyttämällesi luotto- tai pankkitilille sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet, että se täyttää palautusehtomme. Mikäli olet tilannut verkkokaupastamme useita tuotteita ja haluat palauttaa ne kaikki, hyvitämme myös tilauksen toimituskulut. Tarjoamme yhden ilmaisen vaihdon- tai palautuksen Suomesta tehtyihin tilauksiin. Jos vaihdat tuotteen toiseen ja päätätkin palauttaa vaihdossa tulleen tuotteen, pidätämme postikulut 5,90€ tilauksen loppusummasta.

Mikäli olet tehnyt tilauksen Suomeen ja haluat vaihtaa tilatun tuotteen toiseen, täytä tilauksen mukana tullut palautus- ja vaihtolomake. Toimitamme sinulle vaihdossa haluamasi tuotteen heti, kun palautuksesi on saapunut meille ja olemme tarkistaneet sen täyttävän vaihto- ja palautusehtomme. 

Palautusehdot
Palautettavan tuotteen tai tuotteiden tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa, eli alkuperäisessä pakkauksessaan ilman merkintöjä. Lisäksi palautettavassa tuotteessa tulee aina olla paikallaan kaikki hintalaput sekä tuotemerkinnät. Huomioithan palauttaessasi tuotetta, että sinun täytyy palauttaa myös kaikki mahdolliset tuotteen mukana tulleet osat, tarvikkeet ja varusteet. Mikäli tuotetta on selvästi käytetty tai tuotemerkit ja hintalaput on irroitettu tuotteesta, ei sen palauttaminen ole enää mahdollista.

Palautettavan tuotteen ollessa palautusehtojemme mukainen, palautetaan rahat maksuliikenteestämme vastaavan tahon kautta sille luotto- tai pankkitilille, jota käytettiin tuotteen tilaamiseen.

Huomioithan, että hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen. Verkkokauppamme tuotetiedoissa on aina merkitty tieto tuotteen hygieniamääritelmästä.

Palautusohjeet

Mikäli olet käyttänyt tilauksesi toimitustapana Postia, toimi näin:

1. Pakkaa tuote huolellisesti palautuslähetystä varten.
2. Liimaa paketin päälle tilauksesi mukana tullut palautusosoitekortti.
3. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseesi. Voit jättää paketin mihin tahansa Postin palvelupisteeseen.

Mikäli olet käyttänyt tilauksesi toimitustapana DHL:ää, toimi näin:

1. Pakkaa tuote huolellisesti palautuslähetystä varten.
2. Liimaa paketin päälle tilauksesi mukana tullut palautusrahtikirja.
3. Tilaa paketille nouto joko osoitteesta https://mydhl.express.dhl/fi/fi/home.html#/schedulePickupTab tai soittamalla DHL:n asiakaspalveluun 030 45 346. Puhelimessa DHL:n asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8.00-17.00.

Vaihto- ja palautuskäytännöt ulkomaan tilauksissa
Myös ulkomaan tilauksissa palautusoikeus käyttämättömälle ja palautusehdot täyttävälle tuotteelle on 30 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Hyvitämme vaihdettavan tuotteen hinnan alkuperäisessä ostossa käyttämällesi luotto- tai pankkitilille sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet, että se täyttää palautusehtomme. Huomioithan, että ulkomaille tehdyissä tilauksissa palautuskuluista vastaa aina asiakas itse sekä, että asiakas on vastuussa palautuksen perille saapumisesta. Suosittelemme siis säilyttämään kuitin lähetyksestä.

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, pyytäisimme sinua tekemään palautuksen normaalisti ja tekemään uuden tilauksen verkkokaupastamme haluamallesi tuotteella. Näin pystymme toimittamaan mahdolliset vaihdot myös nopeammin perille. Tarjoamme yhden ilmaisen vaihdon- tai palautuksen Suomesta tehtyihin tilauksiin. Jos vaihdat tuotteen toiseen ja päätätkin palauttaa vaihdossa tulleen tuotteen, pidätämme postikulut tilauksen loppusummasta.

Palautusohjeet ulkomaan tilauksille
Pakkaa tuote huolellisesti palautuslähetystä varten ja laita paketin sisään tilauksen mukana tullut palautuslomake. Lähetä paketti haluamallasi postitustavalla osoitteeseen:

Repo Extreme Oy
Kisällinkatu 8, 70780
Kuopio, Finland

Mikäli jokin jäi askarruttamaan, otattehan rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@repoextreme.com niin autamme mielellämme!

Maksutavat

Verkkokaupastamme tilattavat tuotteet sekä niiden toimittamiseen kuluvat kustannukset maksetaan luonnollisesti tilauksen tekemisen yhteydessä. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi lukuisilla eri verkkopankeilla, maksukorteilla tai joustavasti laskulla tai osamaksulla! Maksaminen tapahtuu Klarna Checkoutin kautta. Luovuttamalla tietojasi kassasivulla hyväksyt Klarnan ehdot!

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Verkkopankit:
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien sekä luottolaitosten kanssa. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Visa, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla:
Maksaessasi tilauksen Visa, Visa Electron MasterCard -korteilla, Repo Extreme Oy toimii ainoastaan tuotteiden markkinoijana sekä toimittajana.  

Klarna Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on myös maksun saaja.

Lasku:
Valitsemalla maksutavaksi laskun saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Maksat siis tilauksesi vasta sitten, kun se on toimitettu sinulle. Klarna laskun ehdot löytyvät täältä!

Joustava ja kiinteä erämaksu:
Valitsemalla maksutavaksi joustavan erämaksun voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä. Erien suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä tai vähintään 5€ riippuen siitä, kumpi on suurempi (mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle). Halutessasi voit maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois!

Valitsemalla maksutavaksi kiinteän erämaksun voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista itsellesi mieluisen. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Tarkemmat ehdot löydät sekä vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Lisätietoa Klarnasta löydät täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä sekä Klarnan tietosuojaselosteen täältä.