Etusivu / Ulkoiluvaatteet / Miesten ulkoiluvaatteet / Miesten ulkoiluhousut

Miesten ulkoiluhousut

Hanki itsellesi laadukkaat ja tyylikkäät miesten ulkoiluhousut, jotka saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja samalla myös innostavat liikkumaan entistä enemmän. Se kannattaa, sillä kaikenlainen ulkoilu ja luonnossa liikkuminen parantaa henkistä hyvinvointia ja tarjoaa hengähdyshetken arjen kiireistä. Mikä olisikaan parempaa kuin viettää syyslomaa Lapin ruskassa retkeillen tai aloittaa viikonloppu nuotiokahveilla yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Erilaiset ulkoiluharrasteet ovatkin nousseet entistä suositummiksi viimeisten vuosien aikana, eikä ihme.

Kysy lisää miesten ulkoiluhousuista

Valitse oikeanlaiset miesten ulkoiluhousut

Miesten ulkoiluhousut ovat nousseet viime aikoina trendituotteeksi niiden käytännöllisyyden, mukavuuden ja entistäkin tyylikkäämmän ulkonäön myötä. Ulkoiluhousuja nähdäänkin nykyään vaellusreittien, lenkkipolkujen ja metsästysreissujen lisäksi runsaasti myös kaupunkien katukuvassa. Housujen muotoiluun on panostettu ja esimerkiksi erilaisilla, kirkkaillakin väreillä leikitellään entistäkin enemmän. Ulkoiluhousujen vahvuus on ehdottomasti niiden monipuolisuus, mutta valinnassa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota erityisesti muutamiin seikkoihin.

Ulkoiluvaatteet käyttötarkoituksen mukaan

Haluatko ensisijaisesti hankkia ulkoiluhousut vaelluksille, kevyempään ulkoiluun koiran kanssa, vai vaikkapa pyöräilyyn? Valintaa tehdessäsi on hyvä huomioida housujen erilaiset ominaisuudet. Mieti esimerkiksi mitä kannat mukanasi, eli kuinka paljon erilaisia taskuja housuista olisi hyvä löytyä. Fyysisesti kuormittaviin aktiviteetteihin lähtiessäsi kannattaa tarkistaa onko housuissa esimerkiksi ventilaatioaukot, jotka parantavat hengittävyyttä ja viilentävät mukavasti kuumuuden yllättäessä. Repo Extremen valikoimasta löydät esimerkiksi tarpeisiisi soveltuvat, kevyet ja äärettömän mukavat Nokko miesten ulkoiluhousut olipa aikomuksenasi lähteä patikoimaan, puuhailla pihahommien parissa tai lähteä metsästysreissulle syksyiseen metsään. Loistavat taskuratkaisua ja ventilaatioaukot molempien reisien sivuilla parantavat ulkoiluhousujen hengittävyyttä entisestään. Lisäksi loistavat säädöt lahkeissa ja vyötäröllä saavat housut istumaan loistavasti.

Ulkoiluhousujen istuvuus ja materiaalit

Istuvuus on avainasemassa! Huonosti istuvat ulkoiluvaatteet eivät palvele käyttäjäänsä optimaalisesti, joten varmista, että housut tuntuvat mukavilta päällä, eivätkä kiristä tai purista. Nykyään suosittuja ovat esimerkiksi miesten ulkoiluhousut, joissa on yhdistetty joustokangasta päämateriaaliin, jolloin housut tuntuvat takuuvarmasti mukavilta vaihtelevissa tilanteissa. Esimerkiksi Repo Extremen Nokko ulkoiluhousuissa on käytetty pintamateriaalina miellyttävän tuntuista kangasta yhdistettynä joustaviin joustopaneeleihin polvissa ja pakaroissa. Joustopaneelit antavat vapauden liikkua ilman, että housut kiristäisivät tai puristaisivat kesken vauhdikkaimpienkaan aktiviteettien. Kaikista rajuimpaan käyttöön kannattaa kuitenkin valita ulkoiluhousut, joissa on käytetty hieman paksumpaa materiaalia tai joustokankaiden tilalla esimerkiksi vahvikekankaita.

Vallitsevat olosuhteet

Painottuuko ulkoiluharrastuksesi kylmiin vai lämpimiin vuodenaikoihin? Myös housujen valintaa kannattaa rajata vuodenaikojen mukaan, sillä kaikista kevyimmät housut eivät välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla talven kovimmilla pakkasilla. Lämpimien ilmojen aktiviteetteihin kannattaa valita esimerkiksi kevyemmät Nokko ulkoiluhousut miehille, jotka toimivat monipuolisesti eri käyttötarkoituksissa. Nokko housuissa Pintamateriaali on DWR-käsitelty kauttaaltaan (Durable Water Resistant), jonka ansiosta kalvottomatkin miesten ulkoiluhousut hylkivät tehokkaasti vettä ja likaa, mutta eivät tee olosta tukalaa, vaikka liikkuisit paljon erityisesti lämpimien vuodenaikojen aikaan. Sateiseen syyskeliin ja talveen kannattaa valita paksummat, esimerkiksi kalvolliset Karelia Black ulkoiluhousut, jotka suojaavat kosteudelta ja kylmyydeltä tehokkaammin.  Älä kuitenkaan unohda kerrospukeutumista, sillä pukeutumalla oikein vallitseviin olosuhteisiin kevyemmätkin ulkoiluhousut saavat pidemmän käyttösesongin!

Näin valitset oikean koon miesten Nokko ulkoiluhousuista

  1. Kunkin tuotteen kokotaulukon löydät tuotteen omalta sivulta kohdasta KOKO-OPAS.
  2. Kiinnitä huomiota erityisesti muutamaan kriittiseen mittaan, kuten vyötärön ympärykseen sekä lahkeen sisämittaan.
  3. Kokotaulukon mitat on otettu tuotteen päältä niin, että tuote on tasolle asetettuna. Voit verrata mittoja johonkin omaan olemassa olevaan ja sopivan kokoiseen vaatteeseen löytääksesi parhaiten sopivan koon.
  4. Jos jäät miettimään kahden eri koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon!

Tutustu yltä valikoimaamme ja tilaa laadukkaat miesten ulkoiluhousut netistä!

Pysy kuivana ja pidä olosi mukavana kaikissa sääolosuhteissa oikeilla miesten ulkoiluhousuilla

Miesten ulkoiluhousuissa on monia eri tyylejä ja materiaaleja, joista valita. Riippuen harrastamastasi aktiviteetista ja sääolosuhteista haluat varmistaa, että sinulla on oikeanlaiset housut, jotka pitävät sinut kuivana ja olosi mukavana. Tässä on opas, joka auttaa sinua valitsemaan parhaat miesten ulkoiluhousut kaikkiin tilanteisiin. Kostealla säällä tapahtuvaan ulkoiluun sopivat esimerkiksi kevyet kalvolliset ulkoiluhousut, tai housut, joissa on hengittävä ja ainakin vettähylkivä kangas. Tällöin housut pitävät sinut kuivana ulkopuolelta ja antavat samalla ihosi hengittää, mikä estää hikiset ja tukalat tuntemukset. Jos aiot harrastaa rajumpia ulkoilma-aktiviteetteja, etsi housuja, joissa on vahvistetut polvet ja takapuoli – näillä alueilla on taipumus kulua nopeasti. Esimerkiksi Repon Tokka metsästyshousuissa polvissa on käytetty vahvikkeena vahvaa Corduraa. Kylmällä säällä vuorelliset housut ovat paras valinta – ne pitävät sinut lämpimänä myös märkänä – tällöin esimerkiksi Naruska metsästyshousut on loistava valinta. Retkeilyyn, vaellukselle tai arkikäyttöön sopivat kevyemmistä kankaista tehdyt ulkoiluhousut, kuten Repo Extreme Nokko ulkoiluhousut, jotka ovat erittäin miellyttävät myös lämpimillä säillä ja silloin kun liikut paljon. Riippumatta siitä, minkä tyyliset ulkoiluhousut valitset, varmista, että ne istuvat hyvin – liian löysät tai liian tiukat ja huonosti istuvat housut ovat varmasti epämukavat käytössä. Muista aina pakata mukaan ylimääräiset housut siltä varalta, että omat kastuvat!

Miten valita oikeat miesten ulkoiluhousut tarpeisiisi?

Kun haluat valita oikeat miesten ulkoiluhousut tarpeisiisi, sinun on otettava huomioon muutamia asioita. Ensimmäinen on ilmasto-olosuhteet, jossa harrastat – jos retkeilet, vaellat ja ulkoilet pääasiassa lämpimien vuodenaikojan aikaan, kevyet, hengittävät housut ovat hyvä valinta. Jos kuitenkin vietät aikaa kylmempien ilmojen aikaan tai vaellat paljon, tarvitset housut, jotka suojaavat sinua myös erilaisilta sääolosuhteilta tehokkaasti. Seuraavaksi on otettava huomioon, mitä aktiviteetteja aiot harrastaa housuja käyttäessäsi: jos aiot enimmäkseen kävellä tai harrastaa kevyempiä aktiviteetteja, ovat kevyet housut jälleen hyvä valinta. Jos kuitenkin aiot harrastaa rankempia aktiviteetteja, kuten pitkiä vaelluksia tai vaikkapa vuorikiipeilyä, tarvitset kestävämmät housut, joissa on lisäominaisuuksia, kuten vahvistetut polvet. Kaikissa ulkoiluhousuissa on hyvä olla myös jonkin verran taskuja erilaisten varusteiden kuljettamista varten. Mieti lopuksi, minkä tyyliset housut haluat – myös ulkoiluhousujen valikoimassa on tarjolla monia eri tyylejä! Valitse sellaiset housut, jossa tunnet olosi mukavaksi ja jotka sopivat juuri sinun käyttöösi. Koska tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja, löydät varmasti täydelliset miesten ulkoiluhousut tarpeisiisi!

Ota kaikki irti miesten ulkoiluhousuista

Oikeiden miesten ulkoiluhousujen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään seikkaan. Ensinnäkin ulkoilutyyppi, jota harrastat, määrää myös tarvitsemasi housutyypin. Esimerkiksi ulkoilussa ja vaikkapa metsästyksessä voi olla joitakin erilaisia kriteereitä housujen valintaa varten. Seuraavassa on muutama vinkki, joiden avulla voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivat miesten ulkoiluhousut: 1. Ota huomioon ilmasto ja maasto. Jos aiot retkeillä ja ulkoilla suurimman osan ajastasi lämpimien vuodenaikojen aikaan, on paras valinta kevyet ja hengittävät housut. Lisäksi housuissa olisi hyvä olla esimerkiksi ventilaatioaukot hengittävyyden maksimoimiseksi.  Jos taas vietät aikaa märissä olosuhteissa ja haluat pysyä kuivana, valitse housut, jotka on valmistettu vedenpitävistä materiaaleista. Kalvolliset housut ovat tällöin loistava valinta, mutta muista varmistaa, että myös housujen saumat on teipattu, jolloin myöskään saumat eivät päästä kosteutta läpi. Kylmempiä ilmoja varten voi olla tarvetta vuorellisille ulkoiluhousuille, jotka pitävät sinut lämpimänä. Huomio kuitenkin, että kerrospukeutumalla kevyemmätkin ulkoiluhousut voivat toimia retkeillessä jopa vuoden ympäri. 2. Valitse oikea tyyli – tarvitsemiesi housujen tyyli riippuu siitä, minkälaisista ulkoilma-aktiviteeteista nautit eniten. Jos esimerkiksi olet innokas retkeilijä, tarvitset housut, joissa on paljon taskuja, joissa voit säilyttää kaikki tarpeelliset varusteesi. 3. Älä unohda mukavuutta. Mukavuus on tärkeää, kun valitset mitä tahansa vaatetta, mutta se on erityisen tärkeää, kun kyseessä on ulkoiluvaate! Varmista, että housujen vyötärönauha on mukava eikä se paina ihoa, ja etsi pari, jossa on paljon tilaa liikkua – kukaan ei halua tuntea oloaan tukalaksi luonnossa ollessaan! 4. Mieti myös housujen kestävyyttä. Kun käytät rahaa hyviin ulkoiluhousuihin, haluat niiden kestävän mahdollisimman pitkään. Valitse siis pari, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Parhaat miesten ulkoiluhousut jokaiseen aktiviteettiin

Miesten ulkoiluhousuissa on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja. Riippuen siitä, millaisia aktiviteetteja aiot harrastaa, vaihtelee myös tarvitsemasi housutyyppi. Tässä on opas, joka auttaa sinua valitsemaan parhaat ulkoiluhousut jokaiseen aktiviteettiin. Vaelluksia ja retkeilyä varten tarvitset housut, jotka ovat mukavat, kestävät ja tarjoavat paljon liikkumavaraa. Etsi kevyestä, mutta tukevasta kankaasta valmistetut housut, jotka ovat mukavat mutta kuitenkin kestävät. Esimerkiksi Nokko ulkoiluhousut ovat loistavat tähän tarkoitukseen. Taskut ovat myös käteviä välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen vaelluksella. Jos olet innokas metsästäjä, tiedät, miten tärkeää on, että sinulla on hyvät metsästyshousut. Etsi camokuviollisesta kankaasta valmistettu pari, jotta voit sulautua ympäristöön. Vedenpitävistä ja tuulenpitävistä materiaaleista on myös hyötyä, sillä ne pitävät olosi mukavana vaihtelevissa olosuhteissa. Runsaat taskut ovat myös välttämättömiä ammusten ja muiden tarvikkeiden säilyttämistä varten maastossa ollessasi. Hyvien kalastushousujen on taas oltava sekä mukavat että kestävät. Esimerkiksi polyesterikankaat ovat ihanteellisia, sillä ne kuivuvat nopeasti, jos satut kastumaan vaikkapa joessa kahlaillessasi. Väljästi istuvat mallit tarjoavat runsaasti liikkumavaraa siiman heittämistä varten, ja taskut voivat soveltua esimerkiksi varusteiden säilyttämistä varten.

Loistavasti istuvat ja monipuoliseen käyttöön soveltuvat miesten ulkoiluhousut löydät kotimaisen Repo Extremen laajentuvasta valikoimasta! Miesten ulkoiluhousut on varusteltu loistavalla hinta-laatusuhteella, istuvuudella sekä miellyttävillä materiaalivalinnoilla, jotka tekevät ulkoilukokemuksesta entistäkin mukavamman. Myöskään tyylikkyydestä ei ole pihistelty, vaan Repo Extremen miesten ulkoiluhousut soveltuvat ulkoaskareiden lisäksi arkikäyttöön ja vaikka kaupungille saakka. Kaikki Repo Extreme ulkoiluvaatteet on suunniteltu ja testattu Suomessa ja meille on myönnetty Design From Finland -tunnus!

Lue lisää…

Read more…

Hanki itsellesi laadukkaat ja tyylikkäät miesten ulkoiluhousut, jotka saavat sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja samalla myös innostavat liikkumaan entistä enemmän. Se kannattaa, sillä kaikenlainen ulkoilu ja luonnossa liikkuminen parantaa henkistä hyvinvointia ja tarjoaa hengähdyshetken arjen kiireistä. Mikä olisikaan parempaa kuin viettää syyslomaa Lapin ruskassa retkeillen tai aloittaa viikonloppu nuotiokahveilla yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Erilaiset ulkoiluharrasteet ovatkin nousseet entistä suositummiksi viimeisten vuosien aikana, eikä ihme.

Kysy lisää miesten ulkoiluhousuista

Valitse oikeanlaiset miesten ulkoiluhousut

Miesten ulkoiluhousut ovat nousseet viime aikoina trendituotteeksi niiden käytännöllisyyden, mukavuuden ja entistäkin tyylikkäämmän ulkonäön myötä. Ulkoiluhousuja nähdäänkin nykyään vaellusreittien, lenkkipolkujen ja metsästysreissujen lisäksi runsaasti myös kaupunkien katukuvassa. Housujen muotoiluun on panostettu ja esimerkiksi erilaisilla, kirkkaillakin väreillä leikitellään entistäkin enemmän. Ulkoiluhousujen vahvuus on ehdottomasti niiden monipuolisuus, mutta valinnassa kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota erityisesti muutamiin seikkoihin.

Ulkoiluvaatteet käyttötarkoituksen mukaan

Haluatko ensisijaisesti hankkia ulkoiluhousut vaelluksille, kevyempään ulkoiluun koiran kanssa, vai vaikkapa pyöräilyyn? Valintaa tehdessäsi on hyvä huomioida housujen erilaiset ominaisuudet. Mieti esimerkiksi mitä kannat mukanasi, eli kuinka paljon erilaisia taskuja housuista olisi hyvä löytyä. Fyysisesti kuormittaviin aktiviteetteihin lähtiessäsi kannattaa tarkistaa onko housuissa esimerkiksi ventilaatioaukot, jotka parantavat hengittävyyttä ja viilentävät mukavasti kuumuuden yllättäessä. Repo Extremen valikoimasta löydät esimerkiksi tarpeisiisi soveltuvat, kevyet ja äärettömän mukavat Nokko miesten ulkoiluhousut olipa aikomuksenasi lähteä patikoimaan, puuhailla pihahommien parissa tai lähteä metsästysreissulle syksyiseen metsään. Loistavat taskuratkaisua ja ventilaatioaukot molempien reisien sivuilla parantavat ulkoiluhousujen hengittävyyttä entisestään. Lisäksi loistavat säädöt lahkeissa ja vyötäröllä saavat housut istumaan loistavasti.

Ulkoiluhousujen istuvuus ja materiaalit

Istuvuus on avainasemassa! Huonosti istuvat ulkoiluvaatteet eivät palvele käyttäjäänsä optimaalisesti, joten varmista, että housut tuntuvat mukavilta päällä, eivätkä kiristä tai purista. Nykyään suosittuja ovat esimerkiksi miesten ulkoiluhousut, joissa on yhdistetty joustokangasta päämateriaaliin, jolloin housut tuntuvat takuuvarmasti mukavilta vaihtelevissa tilanteissa. Esimerkiksi Repo Extremen Nokko ulkoiluhousuissa on käytetty pintamateriaalina miellyttävän tuntuista kangasta yhdistettynä joustaviin joustopaneeleihin polvissa ja pakaroissa. Joustopaneelit antavat vapauden liikkua ilman, että housut kiristäisivät tai puristaisivat kesken vauhdikkaimpienkaan aktiviteettien. Kaikista rajuimpaan käyttöön kannattaa kuitenkin valita ulkoiluhousut, joissa on käytetty hieman paksumpaa materiaalia tai joustokankaiden tilalla esimerkiksi vahvikekankaita.

Vallitsevat olosuhteet

Painottuuko ulkoiluharrastuksesi kylmiin vai lämpimiin vuodenaikoihin? Myös housujen valintaa kannattaa rajata vuodenaikojen mukaan, sillä kaikista kevyimmät housut eivät välttämättä toimi parhaalla mahdollisella tavalla talven kovimmilla pakkasilla. Lämpimien ilmojen aktiviteetteihin kannattaa valita esimerkiksi kevyemmät Nokko ulkoiluhousut miehille, jotka toimivat monipuolisesti eri käyttötarkoituksissa. Nokko housuissa Pintamateriaali on DWR-käsitelty kauttaaltaan (Durable Water Resistant), jonka ansiosta kalvottomatkin miesten ulkoiluhousut hylkivät tehokkaasti vettä ja likaa, mutta eivät tee olosta tukalaa, vaikka liikkuisit paljon erityisesti lämpimien vuodenaikojen aikaan. Sateiseen syyskeliin ja talveen kannattaa valita paksummat, esimerkiksi kalvolliset Karelia Black ulkoiluhousut, jotka suojaavat kosteudelta ja kylmyydeltä tehokkaammin.  Älä kuitenkaan unohda kerrospukeutumista, sillä pukeutumalla oikein vallitseviin olosuhteisiin kevyemmätkin ulkoiluhousut saavat pidemmän käyttösesongin!

Näin valitset oikean koon miesten Nokko ulkoiluhousuista

  1. Kunkin tuotteen kokotaulukon löydät tuotteen omalta sivulta kohdasta KOKO-OPAS.
  2. Kiinnitä huomiota erityisesti muutamaan kriittiseen mittaan, kuten vyötärön ympärykseen sekä lahkeen sisämittaan.
  3. Kokotaulukon mitat on otettu tuotteen päältä niin, että tuote on tasolle asetettuna. Voit verrata mittoja johonkin omaan olemassa olevaan ja sopivan kokoiseen vaatteeseen löytääksesi parhaiten sopivan koon.
  4. Jos jäät miettimään kahden eri koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon!

Tutustu yltä valikoimaamme ja tilaa laadukkaat miesten ulkoiluhousut netistä!

Pysy kuivana ja pidä olosi mukavana kaikissa sääolosuhteissa oikeilla miesten ulkoiluhousuilla

Miesten ulkoiluhousuissa on monia eri tyylejä ja materiaaleja, joista valita. Riippuen harrastamastasi aktiviteetista ja sääolosuhteista haluat varmistaa, että sinulla on oikeanlaiset housut, jotka pitävät sinut kuivana ja olosi mukavana. Tässä on opas, joka auttaa sinua valitsemaan parhaat miesten ulkoiluhousut kaikkiin tilanteisiin. Kostealla säällä tapahtuvaan ulkoiluun sopivat esimerkiksi kevyet kalvolliset ulkoiluhousut, tai housut, joissa on hengittävä ja ainakin vettähylkivä kangas. Tällöin housut pitävät sinut kuivana ulkopuolelta ja antavat samalla ihosi hengittää, mikä estää hikiset ja tukalat tuntemukset. Jos aiot harrastaa rajumpia ulkoilma-aktiviteetteja, etsi housuja, joissa on vahvistetut polvet ja takapuoli – näillä alueilla on taipumus kulua nopeasti. Esimerkiksi Repon Tokka metsästyshousuissa polvissa on käytetty vahvikkeena vahvaa Corduraa. Kylmällä säällä vuorelliset housut ovat paras valinta – ne pitävät sinut lämpimänä myös märkänä – tällöin esimerkiksi Naruska metsästyshousut on loistava valinta. Retkeilyyn, vaellukselle tai arkikäyttöön sopivat kevyemmistä kankaista tehdyt ulkoiluhousut, kuten Repo Extreme Nokko ulkoiluhousut, jotka ovat erittäin miellyttävät myös lämpimillä säillä ja silloin kun liikut paljon. Riippumatta siitä, minkä tyyliset ulkoiluhousut valitset, varmista, että ne istuvat hyvin – liian löysät tai liian tiukat ja huonosti istuvat housut ovat varmasti epämukavat käytössä. Muista aina pakata mukaan ylimääräiset housut siltä varalta, että omat kastuvat!

Miten valita oikeat miesten ulkoiluhousut tarpeisiisi?

Kun haluat valita oikeat miesten ulkoiluhousut tarpeisiisi, sinun on otettava huomioon muutamia asioita. Ensimmäinen on ilmasto-olosuhteet, jossa harrastat – jos retkeilet, vaellat ja ulkoilet pääasiassa lämpimien vuodenaikojan aikaan, kevyet, hengittävät housut ovat hyvä valinta. Jos kuitenkin vietät aikaa kylmempien ilmojen aikaan tai vaellat paljon, tarvitset housut, jotka suojaavat sinua myös erilaisilta sääolosuhteilta tehokkaasti. Seuraavaksi on otettava huomioon, mitä aktiviteetteja aiot harrastaa housuja käyttäessäsi: jos aiot enimmäkseen kävellä tai harrastaa kevyempiä aktiviteetteja, ovat kevyet housut jälleen hyvä valinta. Jos kuitenkin aiot harrastaa rankempia aktiviteetteja, kuten pitkiä vaelluksia tai vaikkapa vuorikiipeilyä, tarvitset kestävämmät housut, joissa on lisäominaisuuksia, kuten vahvistetut polvet. Kaikissa ulkoiluhousuissa on hyvä olla myös jonkin verran taskuja erilaisten varusteiden kuljettamista varten. Mieti lopuksi, minkä tyyliset housut haluat – myös ulkoiluhousujen valikoimassa on tarjolla monia eri tyylejä! Valitse sellaiset housut, jossa tunnet olosi mukavaksi ja jotka sopivat juuri sinun käyttöösi. Koska tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja, löydät varmasti täydelliset miesten ulkoiluhousut tarpeisiisi!

Ota kaikki irti miesten ulkoiluhousuista

Oikeiden miesten ulkoiluhousujen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaan tärkeään seikkaan. Ensinnäkin ulkoilutyyppi, jota harrastat, määrää myös tarvitsemasi housutyypin. Esimerkiksi ulkoilussa ja vaikkapa metsästyksessä voi olla joitakin erilaisia kriteereitä housujen valintaa varten. Seuraavassa on muutama vinkki, joiden avulla voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivat miesten ulkoiluhousut: 1. Ota huomioon ilmasto ja maasto. Jos aiot retkeillä ja ulkoilla suurimman osan ajastasi lämpimien vuodenaikojen aikaan, on paras valinta kevyet ja hengittävät housut. Lisäksi housuissa olisi hyvä olla esimerkiksi ventilaatioaukot hengittävyyden maksimoimiseksi.  Jos taas vietät aikaa märissä olosuhteissa ja haluat pysyä kuivana, valitse housut, jotka on valmistettu vedenpitävistä materiaaleista. Kalvolliset housut ovat tällöin loistava valinta, mutta muista varmistaa, että myös housujen saumat on teipattu, jolloin myöskään saumat eivät päästä kosteutta läpi. Kylmempiä ilmoja varten voi olla tarvetta vuorellisille ulkoiluhousuille, jotka pitävät sinut lämpimänä. Huomio kuitenkin, että kerrospukeutumalla kevyemmätkin ulkoiluhousut voivat toimia retkeillessä jopa vuoden ympäri. 2. Valitse oikea tyyli – tarvitsemiesi housujen tyyli riippuu siitä, minkälaisista ulkoilma-aktiviteeteista nautit eniten. Jos esimerkiksi olet innokas retkeilijä, tarvitset housut, joissa on paljon taskuja, joissa voit säilyttää kaikki tarpeelliset varusteesi. 3. Älä unohda mukavuutta. Mukavuus on tärkeää, kun valitset mitä tahansa vaatetta, mutta se on erityisen tärkeää, kun kyseessä on ulkoiluvaate! Varmista, että housujen vyötärönauha on mukava eikä se paina ihoa, ja etsi pari, jossa on paljon tilaa liikkua – kukaan ei halua tuntea oloaan tukalaksi luonnossa ollessaan! 4. Mieti myös housujen kestävyyttä. Kun käytät rahaa hyviin ulkoiluhousuihin, haluat niiden kestävän mahdollisimman pitkään. Valitse siis pari, joka on valmistettu kestävistä materiaaleista.

Parhaat miesten ulkoiluhousut jokaiseen aktiviteettiin

Miesten ulkoiluhousuissa on tarjolla monia erilaisia vaihtoehtoja. Riippuen siitä, millaisia aktiviteetteja aiot harrastaa, vaihtelee myös tarvitsemasi housutyyppi. Tässä on opas, joka auttaa sinua valitsemaan parhaat ulkoiluhousut jokaiseen aktiviteettiin. Vaelluksia ja retkeilyä varten tarvitset housut, jotka ovat mukavat, kestävät ja tarjoavat paljon liikkumavaraa. Etsi kevyestä, mutta tukevasta kankaasta valmistetut housut, jotka ovat mukavat mutta kuitenkin kestävät. Esimerkiksi Nokko ulkoiluhousut ovat loistavat tähän tarkoitukseen. Taskut ovat myös käteviä välttämättömien tavaroiden säilyttämiseen vaelluksella. Jos olet innokas metsästäjä, tiedät, miten tärkeää on, että sinulla on hyvät metsästyshousut. Etsi camokuviollisesta kankaasta valmistettu pari, jotta voit sulautua ympäristöön. Vedenpitävistä ja tuulenpitävistä materiaaleista on myös hyötyä, sillä ne pitävät olosi mukavana vaihtelevissa olosuhteissa. Runsaat taskut ovat myös välttämättömiä ammusten ja muiden tarvikkeiden säilyttämistä varten maastossa ollessasi. Hyvien kalastushousujen on taas oltava sekä mukavat että kestävät. Esimerkiksi polyesterikankaat ovat ihanteellisia, sillä ne kuivuvat nopeasti, jos satut kastumaan vaikkapa joessa kahlaillessasi. Väljästi istuvat mallit tarjoavat runsaasti liikkumavaraa siiman heittämistä varten, ja taskut voivat soveltua esimerkiksi varusteiden säilyttämistä varten.