4.67

(3Esikatselut)

(3 arviota )

Alpha G1 M05 metsästyspuku

590.00  sis. 24% ALV

Hiljainen, hengittävä ja vedenpitävä metsästyspuku on suunniteltu Suomessa, testattu ääriolosuhteissa ja sen ominaisuudet puhuvat puolestaan.

Nollaa
Puuttuuko kokosi? Täytä lomake
 • Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin
 • 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus
 • Turvalliset ja monipuoliset maksutavat

Repo Extreme Alpha G1 M05 metsästyspuku on oikea valinta vaativiin olosuhteisiin!

Hiljainen, hengittävä ja vedenpitävä metsästyspuku on suunniteltu Suomessa, testattu ääriolosuhteissa ja sen ominaisuudet puhuvat puolestaan.

Hiljainen pintakangas ja laadukas Dermizax® -kalvo

Alpha G1 metsästyspuvun materiaalit on valittu huolella ja harkiten. Pintamateriaalina toimii pehmeä ja hiljainen Deerskin SPX -kangas, joka on myös DWR-käsitelty, eli se hylkii vettä sekä likaa tehokkaasti. Pintakangas muistuttaa ulkoisesti hieman mokkanahkaa ja sen ominaisuuksiin kuuluu keveys sekä kulutuskestävyys.

Veden- ja tuulenpitävän, mutta kuitenkin myös hengittävän Alpha G1 metsästyspuvusta tekee pintakankaaseen laminoitu 2L Dermizax® -kalvo, jonka vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot ovat luvatusti vähintään 20 000 mm / 20 000 g/m2/24h. Lisäksi takissa on PU-nahkasta valmistetut vahvikkeet olkapäillä ja kyynärpäissä.

Metsästäjälle tarpeelliset ominaisuudet

Alpha G1 metsästystakissa on huomioitu taskujen runsas tarve erityyppisiin säilytystarpeisiin. Takista löytyy rintataskut radiota varten molemmin puolin ja antennille molemmista olkapäistä löytyy myös joustolenkit. Lisäksi takissa on povitaskut sisä- ja ulkopuolella, kädenlämmitystaskut sekä tilava tasku selkäpuolella esimerkiksi jälkiliinaa varten. Taskuissa on säänkestävät YKK-Aquaguard vetoketjut. Lisäksi takista löytyy ventilaatioaukot molemmista kainaloista.

Takin integroidussa hupussa on muotoiltava lippa, joka suojaa tehokkaasti auringolta ja sateelta. Lisäksi hupussa on reilusti säätömahdollisuuksia, jotta se pysyisi paikallaan ja toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Alpha G1 metsästyshousuissa on tilavat käsitaskut sekä reisitaskut molemmin puolin. Oikeanpuoleisen reisitaskun sisältä löytyy myös puhelimelle oma verkkotasku. Lämpimämpiä päiviä varten housuihin on lisätty ventilaatioaukot reisien kohdalle.

Innovatiiviset ratkaisut

Alpha G1 metsästystakissa on integroitu naamiohuppu, joka viimeistelee metsästäjän naamioitumisen silloin, kun se on vaativissa olosuhteissa tarpeen. Naamiohupulla on oma paikkansa puvun niskaosassa olevassa taskussa, eikä se häiritse metsästäjää ollessaan käyttämättömänä. Naamiohuppua voi käyttää myös maskina, eikä erillistä huivia tarvita.

Turvallisuusnäkökulman pukuun tuovat sen hihoissa, etuhelmassa ja selässä olevat integroidut, tummat heijastimet. Esimerkiksi koiranohjaajalle heijastimet voivat olla elintärkeät koiraa kiinniotettaessa tien laidasta syysillan pimeässä. Heijastimet eivät kuitenkaan heijasta auringonvaloa, eivätkä siten kiinnitä riistaeläinten huomiota.

Housujen polvet ja pakarat on varustettu stretch-paneeleilla, jotka muotoilevat liikkeitäsi ja tekevät metsästyksestä miellyttävää vaihtelevista tilanteista riippumatta.

Housujen vyötärön säätäminen sujuu vaivattomasti joustavan tarrakiinnitykset ansiosta ja halutessaan myös lahkeensuiden kiristys onnistuu helposti nauhakiristimen avulla. Lisäksi polvitaipeiden takana on tarrakiristykset molemmissa lahkeissa.

Housuissa on myös napit henkseleitä varten, sekä tyylikkäät Repo Extremen logolla varustetut henkselit.

Takin istuvuus

Alpha G1 on suunniteltu istumaan mahdollisimman hyvin suomalaisen keskivertometsästäjän ruumiinrakenteeseen, mutta takin hyvillä säätömahdollisuuksilla voit vielä hienosäätää pukua halutessasi. Mitoitus on hieman reilu, joten suosittelemme tarkistamaan sopivan koon kokotaulukosta!

Housujen istuvuus

Myös Alpha G1 metsästyshousut on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin suomalaista keskivertometsästäjän ruumiinrakennetta. Housujen vyötärölinjaa on nostettu takaa, jotta selälle saataisiin mahdollisimman hyvä suoja. Tarkistathan kokosi kokotaulukosta!

Tekniset tiedot:

 • Pintamateriaali: 100% harjattu polyesteri, DWR-käsitelty
 • Kalvo: Dermizax® 2L (20 000 mm / 20 000 g/m2/24h)
 • Vahvikkeet: PU-nahka
 • Vuori: 100% polyesteri
 • Housujen stretch-paneelit: 85% nailon, 5% polyesteri, 10% elastaani
 • Vahvikkeet lahkeensuissa: Cordura (100% Nailon)
 • Säänkestävät YKK Aquaguard vetoketjut
 • Helposti säädettävä huppu ja muotoiltava lippa
 • Integroitu naamiohuppu
 • Ventilaatioaukot kainaloissa
 • Loistavat taskuratkaisut ja lenkit radion antennille olkapäillä
 • Säädöt vyötäröllä, takin helmassa ja hihoissa
 • Joustava tarrasäätö vyötäröllä
 • Monipuoliset taskuratkaisut
 • Ventiolaatioaukot reisissä
 • Lahkeenkiristys
 • Napit henkseleille sekä irrotettavat henkselit

Koko-opas

Yläosat
Repo metsästystakit on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin suomalaisen keskivertometsästäjän ruumiinrakennetta.
Mitoitus on hieman reilu, joten suosittelemme tarkistamaan sopivan koon kokotaulukosta!

Alaosat
Repo metsästyshousut on suunniteltu vastaamaan mahdollisimman hyvin suomalaisen keskivertometsästäjän ruumiinrakennetta. Tarkastathan kokosi kokotaulukosta.

 

 

Nokko -ulkoiluhousujen kokotaulukko:

Vaihto- ja palautusoikeus

Verkkokauppamme asiakkaana sinulla on aina mahdollisuus palauttaa tai vaihtaa käyttämätön sekä palautusehdot täyttävä tuote. Palautusoikeus verkkokaupassamme on 30 vuorokautta, eli voit tehdä palautuksen jopa 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme vaihdettavan tuotteen hinnan alkuperäisessä ostossa käyttämällesi luotto- tai pankkitilille sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet, että se täyttää palautusehtomme. Mikäli olet tilannut verkkokaupastamme useita tuotteita ja haluat palauttaa ne kaikki, hyvitämme myös tilauksen toimituskulut.

Mikäli haluat vaihtaa tilatun tuotteen toiseen, täytä tilauksen mukana tullut palautus- ja vaihtolomake. Toimitamme sinulle vaihdossa haluamasi tuotteen heti, kun palautuksesi on saapunut meille ja olemme tarkistaneet sen täyttävän vaihto- ja palautusehtomme. 

Palautusehdot

Palautettavan tuotteen tai tuotteiden tulee aina olla alkuperäisessä kunnossa, eli alkuperäisessä pakkauksessaan ilman merkintöjä. Lisäksi palautettavassa tuotteessa tulee aina olla paikallaan kaikki hintalaput sekä tuotemerkinnät. Huomioithan palauttaessasi tuotetta, että sinun täytyy palauttaa myös kaikki mahdolliset tuotteen mukana tulleet osat, tarvikkeet ja varusteet. Mikäli tuotetta on selvästi käytetty tai tuotemerkit ja hintalaput on irroitettu tuotteesta, ei sen palauttaminen ole enää mahdollista.

Palautettavan tuotteen ollessa palautusehtojemme mukainen, palautetaan rahat maksuliikenteestämme vastaavan Klarnan  kautta sille luotto- tai pankkitilille, jota käytettiin tuotteen tilaamiseen.

Huomioithan, että hygieniatuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen. Verkkokauppamme tuotetiedoissa on aina merkitty tieto tuotteen hygieniamääritelmästä.

Palautusohjeet

Mikäli olet käyttänyt tilauksesi toimitustapana Postia, toimi näin: 

1. Pakkaa tuote huolellisesti palautuslähetystä varten.
2. Liimaa paketin päälle tilauksesi mukana tullut palautusosoitekortti.
3. Vie paketti lähimpään Postin toimipisteeseesi. Voit jättää paketin mihin tahansa Postin palvelupisteeseen.

Mikäli olet käyttänyt tilauksesi toimitustapana DHL:ää, toimi näin:

1. Pakkaa tuote huolellisesti palatuslähetystä varten.
2. Liimaa paketin päälle tilauksesi mukana tullut palautusrahtikirja.
3. Tilaa paketille nouto joko osoitteesta https://mydhl.express.dhl/fi/fi/home.html#/schedulePickupTab tai soittamalla DHL:n asiakaspalveluun 030 45 346. Puhelimessa DHL:n asiakaspalvelu palvelee arkisin klo. 8.00-17.00.

Takuukäytäntö

Tarjoamme kaikille Repo Extreme vaatteille kahden (2) vuoden takuun, joka kattaa tuotteiden valmistus- ja materiaalivirheet. Takuu ei kata tuotteiden säännöllisestä käytöstä aiheutunutta kulumista, eikä myöskään tuotteiden väärinkäytöstä tai huoltamattomuudesta johtuvia vikoja.

Ensisijaisesti korjaamme takuunalaiset tuotteet sopimusompelimollamme Kuopiossa. Mikäli tuotteen korjaaminen ei ole mahdollista, korvataan tuote uudella samanlaisella. Mikäli emme pysty tarjoamaan enää samaa tuotetta takuuajan puitteissa, korvataan tuote toisella vastaavalla tuotteella.

Sopimusompelimollamme Kuopiossa voimme myös korjata tuotteita, joiden vauriot eivät ole takuunalaisia. Korjausompelusta saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@repoextreme.com. Kirjoitathan viestiin, millaisesta viasta on kysymys, niin osaamme antaa teille hinta-arvion tuotteen korjauksesta.

Maksutavat

Verkkokaupastamme tilattavat tuotteet sekä niiden toimittamiseen kuluvat kustannukset maksetaan luonnollisesti tilauksen tekemisen yhteydessä. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksesi lukuisilla eri verkkopankeilla, maksukorteilla tai joustavasti laskulla tai osamaksulla! Maksaminen tapahtuu Klarna Checkoutin kautta. Luovuttamalla tietojasi kassasivulla hyväksyt Klarnan ehdot!

Yhteistyössä Klarnan kanssa tarjoamme seuraavia maksutapoja:

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Klarna yhteistyössä suomalaisten pankkien sekä luottolaitosten kanssa. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti kaikkien yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Visa, Visa Electron- tai MasterCard -korteilla:

Maksaessasi tilauksen Visa, Visa Electron MasterCard -korteilla, Repo Extreme Oy toimii ainoastaan tuotteiden markkinoijana sekä toimittajana.  

Klarna Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Klarna Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Klarna Oy on myös maksun saaja.

Lasku:

Valitsemalla maksutavaksi laskun saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Maksat siis tilauksesi vasta sitten, kun se on toimitettu sinulle. Klarna laskun ehdot löytyvät täältä!

Joustava ja kiinteä erämaksu:

Valitsemalla maksutavaksi joustavan erämaksun voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä. Erien suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä tai vähintään 5€ riippuen siitä, kumpi on suurempi (mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle). Halutessasi voit maksaa laskun loppusumman myös kerralla pois!

Valitsemalla maksutavaksi kiinteän erämaksun voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista itsellesi mieluisen. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.

Tarkemmat ehdot löydät sekä vakiomuotoiset kuluttajaluottotiedot löydät täältä.

Lisätietoa Klarnasta löydät täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä sekä Klarnan tietosuojaselosteen täältä.

3 arviota tuotteelle Alpha G1 M05 metsästyspuku

 1. 4

  (3Esikatselut)

  Sami Liukkonen

  Innovaatiot vaatteiden yksityiskohdissa sekä kotimainen tuotekehitys, ei tosin mikään halvin puku. Asiansaasa sitoutunut selä osaavaa asiakaspalvelu 5/5.

 2. 5

  (3Esikatselut)

  Tero Hiltunen

  Todella hyvä metsästyspuku. Ensimmäinen puku jossa ominaisuudet pelaa niinkuin luvataankin. Puku hengittää ja pitää vettä. Taskuja on paljon ja puku istuu päälle hyvin. Paras puku mitä itsellä on tähän mennessä ollut

 3. 5

  (3Esikatselut)

  Antti Kivinen

  Kyseessä todella hyvin istuva puku, kun koko on oikea. Housut miellyttävät kävellä pidempiäkin pätkiä niissä olevien joustokohtien vuoksi(polvet, takapuoli). Ja myös housujen korkeammalle nouseva selkäosa on todella hyvä, ei pääse tuuli puhaltamaan alaselkään, kokeiltu myös soutuveneessä nollakelissä, niin silti pitää selän lämpöisenä.
  Reisitaskut ja tuuletusaukot toimivissa kohdissa. Vyön kanssa en ole housuja kokeillut, käyttänyt ainoastaan mukana tulleita henkseleitä.

  Takissa hyvät nahkaiset vahvikkeet olkapäissä ja kyynärpäissä, eikä ole syksyn aikana hartioista antautuneet vaikka on tullut reilusti asereppua kanniskeltua. Taskuja riittävästi, ja toimivat taskut, plus radiopuhelimen antennille toimiva, ei liian pieni lenkki olkapäällä.
  Ja hieno yksityiskohta on myös päähän hyvin istuva kasvosuoja passihommiin.

  Ja vettä ja räntää kestää huoletta koko päivän, ei tarvitse vaihtopaitaa mukana kantaa.
  Hinta mielestäni kohdillaan tuotteen istuvuuteen/toimivuuteen nähden, ja tietysti kotimaista vaatetta on aina mukavampi käyttää.

  Alkusyksyn kyyhkypassiin turhan lämmin, mutta kanalintumetsälle jo välttämätön puku. Itsellä tosiaan m05-kankaalla ja pakkaskuvio toimii hienosti kanalinnustuksen alusta alkaen.

  Tämmöinen kehuvirsi, mutta kun ei ole vielä tullut negatiivista sanottavaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *