Naisten ulkoiluvaatteet

Valmistaudu tuleviin seikkailuhin ja hanki laadukkaat naisten ulkoiluvaatteet meiltä!

Miesten ulkoiluvaatteet

Laaja valikoima tuotteita miehille ulkoiluun ja arkeen, tutustu ja tilaa omasi!

Myydyimmät juuri nyt

Valitse itsellesi ulkoiluvaatteet oikeilla ominaisuuksilla

Nokko ulkoiluhousut

Valikoimastamme löydät esimerkiksi kevyet Nokko ulkohousut sekä miehille että naisille. Nokko ulkohousuissa on leikitelty kirkkaillakin väreillä, mutta myös neutraalien ulkoiluvaatteiden ystävät on otettu huomioon. Nokko ulkohousut ovat suosittuja esimerkiksi arkikäytössä, retkeillessä ja koiraharrastuksissa.

Ulkoilijoiden suosikit juuri nyt

Monipuoliset ulkoiluvaatteet eri aktiviteetteihin

Tilaa laadukkaat ulkoiluvaatteet meiltä! Kaikki tuotteemme on suunniteltu Suomessa käyttäjälähtöisesti ja tästä merkiksi meille on myönnetty myös Design From Finland -sertifikaatti. Meiltä löydät laadukkaat ulkoiluhousut ja takit sekä tarvittavat asusteet luonnossa liikkumiseen. Tutustu jatkuvasti laajentuvaan yltä ja tilaa ulkoiluvaatteet netistä!

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ovat mahtavia keinoja pitää huolta henkisestä hyvinvoinnista. Parhaimmillaan luonto tarjoaa pakopaikan ja hengähdyshetken arjen kiireiden sekä stressin keskeltä. Erilaiset ulkoilma-aktiviteetit, kuten esimerkiksi retkeily tai vaeltaminen ovat nostaneet päätään viime vuosien aikana ja olleet todella suosittuja harrastuksia monien keskuudessa. Jotta ulkoilu ja luonnossa liikkuminen olisi entistäkin mukavampaa säästä riippumatta, kannattaakin ulkoiluvaatteiden valintaan panostaa pihistämisen sijaan!

Neljän vuodenajan Suomessa sää on usein se isoin tekijä, joka ohjaa meitä erityisesti ulkovaatteiden valinnassa. Sää vaihtelee lähes päivittäin ja sen takia onkin hyvä hankkia mahdollisimman monipuolisia ulkoiluvaatteita, vaikka yksi ulkoilupuku ei sovellukaan kaikkiin mahdollisiin olosuhteisiin. Mieti milloin liikut mielelläsi eniten – kesällä, syksyllä, vai onko kenties talvi oma suosikkisi? Kesällä ja rankemmissa aktiviteeteissa kevyet retkeilyhousut ja takki ovat todennäköisesti paras valinta, kun taas syksyllä ainakin kalvollinen, vedenpitävä takki tulee monesti tarpeeseen. Ulkoiluvaatteiden ominaisuudet kannattaa katsastaa ennen ostopäätökset tekoa huolellisesti – vettähylkivien ominaisuuksien lisäksi ventilaatioaukot ja monipuoliset taskuratkaisut ovat usein ulkoiluvaatteissa aatelia!
 
Yksi tärkeimmistä asioista ulkoiluvaatteissa on kuitenkin istuvuus. Huonosti istuvat vaatteet eivät lämmitä ainakaan mieltä ja tekevät monesti liikkumisesta hankalaa. Ulkoiluun olisikin hyvä valita hyvin istuvat vaatteet, jotka antavat kuitenkin myös varaa myös ylimääräisille vaatekerroksille. Kerrospukeutumisen tärkeys onkin ulkona liikkuessa erittäin suuri ja oikeanlaisella alusvaatetuksella saadaan myös parannettua vaatteiden monipuolisuutta. Esimerkiksi villapaita tai merinokerrasto saa ohuemmasta kuoripuvusta loistavan asun myös kylmään syysilmaan tai jopa talveen! Kannattaa myös kiinnittää huomiota materiaaleihin, jotka tekevät oman osansa istuvuuteen. Pieni jousto oikeissa paikoissa ei ulkoiluvaatteissa ole ainakaan pahitteeksi!

Tutustu valikoimaamme ja hanki laadukkaat ulkoiluvaatteet, jotka päällä on oikeasti mukava olla ja jotka myös täyttävät tyylikkyyteen liittyvät kriteerit kirkkaasti!