Kysymyksiä ja vastauksia

Usein Kysytyt Kysymykset | UKK

Katso tästä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Voit myös olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella – katso yhteystiedot täältä!

Tilaaminen ja maksaminen

Onnistuneesta tilauksesta saat aina vahvistuksen sähköpostiisi. Jos tilasit vahingossa väärän tuotteen tai haluat perua tilauksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@repoextreme.com ja mainitse tilauksesi numero sekä peruutuksen syy.

Meillä on käytössä Klarna Paymentsin tarjoamat monipuoliset ja turvalliset maksutavat. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löydät täältä: https://repoextreme.com/maksutavat/

Jos sinulla on lahjakortti, klikkaa kassa sivun yläreunassa kohtaa ”Onko sinulla lahjakortti? Paina tästä syöttääksesi lahjakortin numeron” jonka jälkeen lahjakortin numerolle varattu kenttä avautuu.

Jos sinulla on käytössäsi alennuskoodi, voit syöttää alennuskoodin kassa -sivulla kohtaan ”Onko sinulla alennuskuponki?”

Lähetämme aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi onnistuneen tilauksen yhteydessä, jonka jälkeen saat ilmoituksen myös silloin kun tilaus on lähtenyt varastoltamme. Lisäksi saat lähetyksen seurantakoodin, jonka avulla voit seurata paketin kulkua.

Kun tilauksesi lähtee varastoltamme saat meiltä aina seurantakoodin sähköpostiisi, jonka avulla voit seurata paketin kulkua.

Vaihdot ja palautukset

Verkkokaupastamme tilatessasi sinulla on aina 30 vuorokauden maksuton vaihto- ja palautusoikeus. Voit tehdä palautuksen täyttämällä tilauksen mukana tulleen palautuslomakkeen ja laittamalla paketin päälle mukana tulleen palautusosoitekortin.

Tilatessasi meiltä sinulla on aina 30 vuorokauden maksuton vaihto-oikeus. Täytä tilauksen mukana tullut vaihto- ja palautuslomake ja lähetä tuote meille takaisin käyttämällä paketista löytyvää palautusosoitekorttia.

Kyllä voit, merkitse vain palautuslomakkeeseen mihin kokoon haluat takin tai housut vaihtaa ja lähetä palauslähetys meille normaalisti.

Jos palautuslomake on kadonnut tai puuttuu tilauksestasi, laita meille sähköpostia info@repoextreme.com tai vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa meille ohjeet mahdollisesta vaihdosta tai palautuksesta käsin ja lisätä sen palautuspakettiin mukaan.

Jos palautusosoitekortti on kadonnut tai puuttuu lähetyksestä, voit lähettää paketin meille käyttämällä Postin palautuskoodia 652868, jolla pakettisi löytää meille perille. Muistathan ottaa kuitin palautuksesta virkailijalta.

Tuotteet

Kyllä, voit tilata myös eri koon takin ja housut. Tee silloin pukutilaus lisäämällä takki omasta takit -kategoriasta ja housut omasta kategoriastaan . Eikä hätää – kokonaishinta pysyy samana kuin pukukokonaisuudessakin!

Vaatteissamme on käytetty suomalaista standardimitoitusta. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan oikean koon aina kunkin tuotteet kohdalla olevalta ”koko-opas” painikkeelta.

Tuotteissa olevalta tekniset tiedot välilehdeltä löydät tarkempaa tietoa vaatteidemme materiaaleista. Oletuksena kuitenkin vedenpitävässä vaatteessa tulee olla sekä kalvo, että teipatut saumat ja myös esimerkiksi säänkestävät vetoketjut. Pelkkä kalvo ei siis välttämättä takaa sitä, että tuote on vedenpitävä. Teipatuilla saumoilla varustetut kalvovaatteet pitävät vettä annettuihin vesipilariarvioihin saakka, mutta on myös hyvä huomioida, että kalvo ei ole täysin tiivis kuten perinteisissä sadevaatteissa. Siks myös kalvovaatteet voivat päästää vettä läpi erityisesti altistuessaan pidemmän aikaa kovalle paineelle.

DWR-käsittely (Durable Water Resistant) on vaatteen pintaan tehty käsittely, joka tekee siitä vettä ja likaa hylkivän. DWR-käsittely kuluu ajan ja esimerkiksi pesujen myötä pois, jonka jälkeen on hyvä kyllästää vaate uudelleen. Huomaat DWR-käsittelyn heikentymisen, kun vesi ei enää pisaroi vaatteen pinnalla vaan kangas imee veden heti itseensä.

Muut

Nokko ulkoiluvaatteita, Repo flanellipaidat sekä Suomessa valmistetut Pahta merinopipot ja Ailakki puuvillapipot voit löytää Kuopion, Varkauden ja Iisalmen Prismoista (valikoima saattaa vaihdella myymälöittäin.) Metsästysvaatteillamme ei ole tällä hetkellä jälleenmyyjiä Suomessa.

Tuotteitamme voi tulla sovitusti kokeilemaan arkisin showroomillemme Kuopioon. Sovithan sovitusajasta ennen saapumistasi joko sähköpostitse info@repoextreme.com tai soita meille numeroon +358 44 7941088

Tällä hetkellä tuotteidemme valmistusmaat ovat Suomi, Kiina ja Pakistan.

Voit laittaa meille sähköpostia info@repoextreme.com tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon +358 44 7941088. Autamme mielellämme!